Το inkefalonia στην κορυφή του χιονισμένου Αίνου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012 13:38

Το inkefalonia στην κορυφή του χιονισμένου Αίνου

Ηλιόλουστη παραμονή Χριστουγέννων χθες και αδράξαμε την ευκαιρία για απόδραση! Προορισμός ; Ο πανέμορφος Αίνος που χιονισμένος έχει μια «γοητεία» που σε συναρπάζει. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι μας οι τεχνικοί της ΕΡΤ με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις δυσκολίες του επαγγέλματος τους.

Μας μίλησαν για τις περιπέτειες τους στον Αίνο κατά τους χειμερινούς μήνες όπου το χιόνι κάποιες φορές ξεπερνά ακόμη και τα 2 μέτρα , αλλά αυτοί πάση θησεία πρέπει να βρεθούν εκεί ώστε εμείς να λαμβάνουμε τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της Δημόσιας Τηλεόρασης από το σπίτι.

Φθάσαμε στην κορυφή του βουνού λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι, όπου το κρύο, αν και τσουχτερό, αντέχονταν, καθώς υπήρχε απόλυτη άπνοια.

Είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στο χώρο του Δρυμού τη χιονισμένη «κεφαλληνιακή ελάτη» αλλά και τη μοναδική θέα της Κεφαλονιάς από ψηλά, μια εικόνα σαν ζωγραφιά!

Ξεναγηθήκαμε στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στο βουνό και ενημερωθήκαμε λεπτομερώς για το κάθε τι.

Ένα ζεστό τσάι σε συνδυασμό με τις προμήθειες σε κουραμπιέδες και μελομακάρουνα από το σπίτι ήταν ότι χρειαζόμασταν.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Χριστόφορο Κομπορόζο, Δημήτρη Μεσολωρά και Βασίλη Γεωργάτο, με τους οποίους ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά όπου το χιόνι θα είναι ακόμη περισσότερο…

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και αισιοδοξία!

Δείτε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Χρήστος Λαμπράκης

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ