Β. Καμπίτσης: «Όλες οι οικογένειες έχουν προβληματάκια. Στην Κεφαλονιά υπάρχει 100% ενότητα των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 13:41

Β. Καμπίτσης: «Όλες οι οικογένειες έχουν προβληματάκια. Στην Κεφαλονιά υπάρχει 100% ενότητα των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Την εκτίμησή του για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τις αποχωρήσεις στελεχών έκανε στο inkefalonia.gr ο υποψήφιος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με το κόμμα του Πάνου Καμένου, κ. Βασίλης Καμπίτσης.

«Όλες οι οικογένειες έχουν προβληματάκια. Η αλήθεια είναι μία ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στην ουσία ενωμένοι. Είμαστε πολλοί και σίγουρα θα γίνουμε περισσότεροι γιατί ο πρόεδρος μας είναι ένας έντιμος, δυναμικός άνθρωπος και καλός πατριώτης και ενδιαφέρεται για την πατρίδα μας. Με εντιμότητα και αξιοπρέπεια θα πάμε μπροστά και τα μικροπροβλήματα θα ξεπεραστούν» τονίζει ο κ. Καμπίτσης και συνεχίζει απαντώντας στην ερώτηση για το αν προβληματίζεται από την αποχώρηση στελεχών από το κόμμα: «Καθόλου δεν με προβληματίζει η φυγή παλιών στελεχών. Πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι οι οποίοι θα ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα τους».

Ο κ. Καμπίτσης στην ερώτηση για το αν υπάρχει ενότητα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στην Κεφαλονιά δηλώνει: «Στην Κεφαλονιά υπάρχει 100% ενότητα των

Ανεξάρτητων Ελλήνων. Είμαστε συμπαγείς και ενωμένοι και είμαι βέβαιος ότι μετά το συνέδριο θα είναι ορατή η δυναμική μας».

Γ. Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250