Όμορφη εκδήλωση για τον Αγιο Νικόλαο και τους Ναυτικούς από το Λιμενικό Ταμείο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 15:34

Όμορφη εκδήλωση για τον Αγιο Νικόλαο και τους Ναυτικούς από το Λιμενικό Ταμείο

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση τελέστηκε στο θέατρο «Ο Κέφαλος» αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Αργοστόλι.Την εκδήλωση διοργάνωσε το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας –Ιθάκης , σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και την ΚΕΔΗΚΕ και ήταν αφιερωμένη στους Ναυτικούς και τον Αγιο Νικόλαο. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, και το μέλος του Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας-Ιθάκης κα Ελπίδα Κατσαίτη. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Λιμενάρχης κ. Γιώργος Καλιτσουνάκης, διαβάστηκαν συγκινητικά ποιήματα για τους Ναυτικούς από τον ποιητή κ. Γιώργο Σπηλιώτη και την κα Μαρία Κολαϊτη, ενώ εξαιρετικά προσεγμένη ήταν και η οπτικοακουστική παρουσίαση με τίτλο «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΟΥ» υπό την επιμέλεια του κ. Γεράσιμου Γαλανού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μάκης Αποστολάτος, Διονύσης Αραβαντινός, Σπύρος Σαμούρης και Νίκος Σκλάβος, οι αρχιμανδρίτες κ. Γεράσιμος Φωκάς και κ. Σπυρίδων Πετεινάτος, ο Αρχηγός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς κ. Γεώργιος Χωραϊτης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Μιλτιάδης Τετενές, ο διοικητής της σχολής Εμπορικού Ναυτικού κ. Διονύσης Φωκάς.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

https://www.youtube.com/watch?v=rY4dVSDaZF0

{phocagallery view=category|categoryid=326|limitstart=0|limitcount=0}

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250