Κάποιοι που προσπαθούν και βοηθούν στη Σάμη!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:21

Κάποιοι που προσπαθούν και βοηθούν στη Σάμη!

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και χρήματα δεν υπάρχουν πολλές φορές ούτε για τα απαραίτητα. Αυτό σκέφτονται και διαπιστώνουν μερικά άτομα στο νησί μας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν όπου και όπως μπορούν.

Ένα από αυτά τα άτομα είναι και ο Γιώργος ο Καβαλλιεράτος. Γνωστός και πετυχημένος ηλεκτρολόγος από τη Σάμη, αλλά παράλληλα με έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Ο Γιώργος λοιπόν ανέλαβε να ελέγξει και να επιδιορθώσει όπου υπήρχε πρόβλημα με τα φώτα και τα καλοριφέρ στο Δημοτικό Σχολείο της Σάμης εθελοντικά. Με αυτόν τρόπο συνέβαλε κι αυτός στην προσπάθεια που κάνουν κάποια πρόσωπα στην περιοχή, ιδιώτες και μη, για να κάνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών τους καλύτερη.

Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα είναι και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες, ο οποίος με μια ομάδα παιδιών από το Γυμνάσιο και Λύκειο Σάμης προχώρησαν στον καθαρισμό του 5επί 5 της περιοχής και γενικά των αθλητικών εγκαταστάσεων εκεί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Τελικά όταν θέλει κάποιος να προσφέρει, μπορεί! Δεν είναι απαραίτητο να κατέχει θέσεις και αξιώματα. Συγχαρητήρια και στους δυο, αλλά και στους μαθητές που μας έστειλαν και τις φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250