Ολοκληρώθηκε η αποπληρωμή του αναπνευστήρα - Τέλος της εβδομάδας αναμένεται στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 10:28

Ολοκληρώθηκε η αποπληρωμή του αναπνευστήρα - Τέλος της εβδομάδας αναμένεται στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Λοιπόν η αποπληρωμή του αναπνευστήρα ολοκληρώθηκε και σήμερα φεύγει από Κρήτη για Κεφαλονιά, τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει φτάσει στο ΓΝ Κεφ/νίας.

Δέκα μέρες προσπάθειας με άγχος, συνεννοήσεις, επικοινωνίες, παρατράγουδα με τράπεζες και PayPal* απέδωσαν το αποτέλεσμα που είχαμε βάλει στόχο. Ευχή μου τώρα: ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη ΔΙΚΗ σας οικονομική συνδρομή και ηθική συμπαράσταση. Τόσο εγώ, όσο και η Αναστασία σας ευχαριστούμε από καρδιάς 

Επίσης, να πω ότι ο στόχος των 7000 ευρώ της καμπάνιας giveandfund επιτεύχθηκε όπως βλέπετε, και κατά πάσα πιθανότητα θα περισσέψουν χρήματα για αναλώσιμα… με την ησυχία μας θα συνεννοηθούμε με τον γιατρό της μονάδας για να γίνει η καλύτερη δυνατή χρήση του εναπομείναντος ποσού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στον Giannis Chatzibeis για την συνεχή επικοινωνία και επίλυση σε “real time” των θεμάτων που προέκυπταν, και τον γιατρό Alexandros Tsirigotis για τη συνεχή ανταπόκριση στις απορίες μας και την ιατρική υποστήριξη του έργου μας.

Να είστε όλοι καλά! Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια υπερπηδούν εμπόδια και ενώνουν τον κόσμο και την ανθρωπότητα σε ώρες κρίσης… Να το έχετε στην άκρη του μυαλού σας ΠΑΝΤΑ αυτό, στις δύσκολες μέρες που περνάμε και στις δυσκολότερες που έρχονται… NEVER give up. ΠΟΤΕ δεν παραδινόμαστε στην απόγνωση. ΠΑΝΤΑ η καλοσύνη νικάει

*ακόμα δεν έχουν επιλυθεί τα ζητήματα με τράπεζες και PayPal αλλά θα γίνουν κι αυτά, μέσα στην εβδομάδα ελπίζω. Διεκδικώντας το δίκιο μου – και μας – με επιμονή και λογική.

Από το fb της Μίνας Θεοφιλάτου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ