Εξαφανίζονται τα σκαλιά στην Πλατιά Άμμο!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 10:23

Εξαφανίζονται τα σκαλιά στην Πλατιά Άμμο!

Με τις πρώτες βροχές που έπεσαν στην Κεφαλονιά και ιδιαίτερα αυτές του Σεπτεμβρίου που είχαμε τεράστιες ποσότητες νερού, ήλθαν και τα πρώτα προβλήματα στην Σκάλα της Πλατιάς Άμμου. Η βροχή προκάλεσε κατολίσθηση και σχεδόν η κατάβαση είναι αδύνατη από τις πέτρες και τα χώματα που έχουν πέσει πάνω στην σκάλα.

Το κυριότερο όμως και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διάβρωση του εδάφους στο μέσον της σκάλας και όπως πάει σε λίγο μπορεί να παρασυρθεί και αυτή.

Αυτό οφείλετε στην μεγάλη ποσότητα του νερού, χώματος και πετρών που πέφτει από την πλατεία, λόγο της μη ασφαλτόστρωσης της.

Τα φρεάτια βουλωμένα από χώματα και πέτρες.

Αν όπως επανειλημμένα μας είχαν υποσχεθεί οι αρμόδιοι είχε ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος και η Πλατεία, δεν θα βούλωναν από τα χώματα και τις πέτρες που κατεβάζει στον δρόμο η βροχή με αποτέλεσμα να φράσουν τα φρεάτια και τα νερά να πέφτουν πάνω στην σκάλα.

Άμεσα πρέπει οι αρμόδιοι να επέμβουν και να βρουν λύση, γιατί αν πέσει η σκάλα θα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατος με την οικονομική κρίση που μας μαστίζει και ιδιαίτερα τον δήμο μας να βρεθούν τα χρήματα που θα είναι πάρα πολλά.

Ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι

http://kaminarata.gr

 2012-11-06-10-25-40




00 inkefalonia general ad 300X250