Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 13:10

Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

Ευχαριστήρια Επιστολή Παναγιώτας Γιαννακοπούλου

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας. Στις 18 Αυγούστου ο σύζυγός μου Ιωάννης, όντας πεζός, τραυματίστηκε από διερχόμενη μηχανή. Τις κρίσιμες αυτές ώρες οι γιατροί του νοσοκομείου υπερέβαλαν εαυτούς και ενήργησαν όπως έπρεπε παρόλο που στη διάθεσή τους υπήρχαν ελάχιστα μέσα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αναισθησιολόγο κ.Τσιριγώτη Αλέξανδρο και  τον χειρούργο κ.Γιατράκο Ιωάννη οι οποίοι διέγνωσαν έγκαιρα τη σοβαρότητα της κατάστασης και παρόλο τα ελλιπή μέσα και τη μη λειτουργία της μονάδας εντατικής θεραπείας που υπάρχει στο νοσοκομείο  έκαναν ότι περνούσε από τα χέρια τους  ώστε να κρατηθεί στη ζωή ο σύζυγος μου. Αγωνίστηκαν με όλα τους τις δυνάμεις για να βρεθεί κλίνη σε εντατική νοσοκομείου  που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά και για να οργανωθεί η αερομεταφορά του σε αυτήν.

Κ. Τσιριγώτη και κ. Γιατράκο νιώθουμε τυχεροί ,  μέσα στην όλη ατυχία μας,  που είχατε βάρδια εκείνο το βράδυ. Με την επιστημονική σας επάρκεια αλλά κυρίως με το αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει σταθήκατε άυπνοι όλο το βράδυ δίπλα στο σύζυγο μου  αλλά και σε εμάς. Από καρδιάς, σας ευχαριστώ ξανά για την φροντίδα και την αγάπη που μας δείξατε.

Παναγιώτα Γιαννακοπούλου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250