Επιστολή της Ένωσης "ΥΠΕΡΙΩΝ" προς τον Δήμο Σάμης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:20

Επιστολή της Ένωσης "ΥΠΕΡΙΩΝ" προς τον Δήμο Σάμης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, τόσο εσάς προσωπικά, όσο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης, για την ζεστή και θερμή τοποθέτησή σας, σε σχέση με την εκπαιδευτική Ημερίδα, που διοργάνωσε η Ένωσή μας σε συνεργασία με το 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ενόψει της 3ης Δεκέμβρη – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση, που η Ημερίδα μας ενέπνευσε και συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ένα έργο, το οποίο δεν σας κρύβουμε, είναι πολύ δύσκολο και μόνο μέσα από την αποδοχή της διαφορετικότητας, θα μπορέσουμε να το υλοποιήσουμε. Άλλωστε, μετά τη δημιουργία του Σωματείου μας και τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπήρια στο Ληξούρι και στον νομό, έχει αλλάξει αρκετά η νοοτροπία των μελών της κοινωνίας μας για τα Άτομα με Αναπηρία.

Απαιτείται όμως, αδιάκοπος αγώνας εκ μέρους όλων μας και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνεργασία και του νέου Δήμου Σάμης μαζί μας για την επίτευξη των σκοπών μας, αλλά και για τη δημιουργία ανάλογων δράσεων και δομών στο Δημοτικό διαμέρισμα της Σάμης.

κα. Βαλσάμου,

σας ευχαριστούμε για την τοποθέτησή σας. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την Ημερίδα μας και ευελπιστούμε ότι από κοινού θα οργανώσουμε και άλλες επιμορφωτικές συναντήσεις, προκειμένου η ειδική αγωγή και εκπαίδευση στον νομό μας να προχωρήσει μπροστά.

Τέλος, ευχόμαστε Καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο, προκειμένου να αποδειχθεί περίτρανα, ότι η ίδρυση και η λειτουργία του ήταν απαραίτητη για όλο τον νομό.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,                                                                      Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                                        Μαρία Λαδά




00 inkefalonia general ad 300X250