«Φουντώνει» το Kίνημα ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων - Η εμβληματική παρουσία του Μιχάλη Μαραγκάκη στο Περιφερειακό (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 13:53

«Φουντώνει» το Kίνημα ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων - Η εμβληματική παρουσία του  Μιχάλη Μαραγκάκη στο Περιφερειακό (VIDEO)

Μήνυμα των εκπροσώπων του κινήματος "NO OIL" για την παρουσία του Γεωλόγου Μιχάλη Μαραγκάκη στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο

«Στην εμβληματική παρουσία του Μιχάλη Μαραγκάκη και στην σπουδαία παρέμβασή του στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο, χαιρετίζουμε την δυναμική παρουσία του κινήματος της Λευκάδας στον κοινό αγώνα που δώσαμε για ένα Ιόνιο ελεύθερο και παντοτινό.

Φυσικά, με διάφορα τεχνάσματα, ο αντίλογός στα επιχειρήματα της αντίθετης πλευράς, όπως αυτό ότι η "γη είναι στρογγυλή και δεν θα φαίνεται" το έγκλημα που θα εκτελείται, δεν μας επετράπη να διατυπωθεί, πόσο μάλλον με την άνεση που δόθηκε στους... ανεπίσημα επίσημα και εν κρυπτώ καλεσμένους της Περιφερειακής Αρχής.

Μιας Αρχής που αμήχανη στην τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και στην μαζική παρουσία μας, επινόησε αρκετές ώρες μετά για ευνόητους λόγους να "αντικαταστήσει" επικοινωνιακά τον δυναμισμό, τον παλμό, την αγανάκτησή μας, τα συνθήματα και τις παρεμβάσεις μας, με σκόρπιες αναφορές για δήθεν ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις.

Δυστυχώς όμως για την ίδια, σχεδόν 7 ώρες, το κίνημα, τα σωματεία, συνδικάτα και φοιτητές, παρουσία 4 δημάρχων και όλων των τοπικών ΜΜΕ που κατέγραψαν και μάλιστα μερικά από αυτά σε ζωντανή μετάδοση, δώσαμε μέχρι το τέλος έναν αγώνα δίκαιο, απέναντι στα δικά τους άδικα. Και ήταν πολλά και κάθε... λογής.»




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250