Γ. Διαμαντάτος: «Έχουμε παρέμβει σε πολλά ζητήματα προς μεγάλη στεναχώρια κάποιων που θα θέλανε απλά να σιωπούμε»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 11:33

Γ. Διαμαντάτος: «Έχουμε παρέμβει σε πολλά ζητήματα προς μεγάλη στεναχώρια κάποιων που θα θέλανε απλά να σιωπούμε»

Το inkefalonia.gr αναζήτησε και βρήκε τον Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ κ. Γεράσιμο Διαμαντάτο και τον ρώτησε τι γίνεται με τα γραφεία του κόμματος στο Αργοστόλι, τα οποία εδώ και καιρό παραμένουν κλειστά.

Η απάντηση του κ. Διαμαντάτου, τον οποίο και ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια αναφορικά με την ιστοσελίδα μας, ήταν η εξής:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία σε αυτό το καινούριο δημοσιογραφικό σας εγχείρημα. Το λίγο αυτό χρονικό διάστημα που παρακολουθούμε το site σας δείχνετε μια αντικειμενικότητα και ποιότητα στην δημοσιογραφία με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και κάλυψη των γεγονότων. Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, σε αυτόν τον δρόμο που χαράξατε και καλή δύναμη στο έργο σας.

Όσο αφορά τις δράσεις και απόψεις της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Κεφαλονιάς & Ιθάκης γνωρίζετε πολύ καλά πως θα είμαι πάντα στην διάθεση σας να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση σας και να σας ενημερώσω για οποιοδήποτε θέμα μας αφορά.

Τα γραφεία μας στο Αργοστόλι έκλεισαν και έχουν μεταφερθεί προσωρινά σε ιδιόκτητο χώρο. Είμαστε σε συζητήσεις για καινούρια γραφεία στο Αργοστόλι. Τα τηλέφωνα και το φαξ λειτουργούν κανονικά. Η μετακόμιση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για αυτό δεν έχουμε ενημερώσει επισήμως.

Πικρόχολα σχόλια και δημοσιεύματα δεν αποτελούν για εμάς αντικείμενο συζητήσεως και για αυτό δεν μπήκαμε στον κόπο να απαντήσουμε. Αφού είχαν τόσο μεγάλη περιέργεια για το τι γίνεται με τα γραφεία μας ας έμπαιναν στον κόπο να μου τηλεφωνήσουν ή να ρωτήσουν κάποιον από τους συνεργάτες μου.

Αυτό λέγεται διασταύρωση πληροφοριών. Για αυτό κάποια στιγμή στην Κεφαλονιά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι δημοσιογράφοι από τους χομπίστες.

                Η Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Κεφαλονιάς & Ιθάκης έχει παρέμβει σε πολλά ζητήματα του νησιού μας προς μεγάλη στεναχώρια κάποιων που θα θέλανε απλά να σιωπούμε.

               Οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Σας εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία».

«Καταδικάζουμε τα επεισόδια και την επίθεση στον Νίκο Γκισγκίνη»

Παράλληλα ο ΛΑΟΣ εξέδωσε δελτίο Τύπου όσον αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο δημοτικό συμβούλιο.

«Λυπούμαστε ειλικρινά για την κατάντια του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς. Τα γεγονότα της περασμένης Τρίτης το μόνο που έκαναν ήταν να αμαυρώσουν για μία ακόμη φορά την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου στους κατοίκους του νησιού μας και όχι μόνο.

Καταδικάζουμε τα επεισόδια και την επίθεση στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Γκισγκίνη.

Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ότι δεν μπορούν να επιβάλουν την τάξη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ότι κανείς δεν παρακολουθεί τα Δημοτικά Συμβούλια για να ενημερώθει παρά μόνο για να δεί πότε θα τσακωθείτε μεταξύ σας. Ότι κανείς δεν βγάζει άκρη για το τι συζητάτε και τι αποφασίζετε απλώς περιμένει από κάποιους δημοσιογράφους (όσο αντέχουν και αυτοί) να διαβάσουν την επόμενη μέρα τι αποφασίσθηκε ΑΝ αποφασίσθηκε.

Ότι έχετε καταντήσει το Δημοτικό Συμβούλιο χαύρα Ιουδαίων.

Ένα θεσμικό όργανο που ο ρόλος του είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που παρουσιάζετε.

Όσο για τα έργα που εντάχθηκαν, καιρός ήταν να δούμε και κάτι από την Δημαρχιακή Αρχή, εκτός από αντιπαραθέσεις και ίντριγκες, το θέμα είναι να προχωρήσουν κανονικά, χωρίς κωλυσιεργίες και προβλήματα να ξετρυπώνουν συνεχώς από παραλείψεις στις μελέτες, γραφειοκρατία κ.α. Το χειρότερο όμως θα είναι οι φόβοι μας να μην βγουν αληθινοί και να υπάρχουν αυτά τα χρήματα για τα έργα. Υπάρχουν;

Είδωμεν και μετά πανηγυρίζωμεν!

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ

   Διαμαντάτος Γεράσιμος


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250