Ε.Α.Σ.: Άμεσες ενέργειες ντόπιων Κτηνοτρόφων για χορήγηση προκαταβολής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 09:04

Ε.Α.Σ.: Άμεσες ενέργειες ντόπιων Κτηνοτρόφων για χορήγηση προκαταβολής

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ)  Κεφαλληνίας  &  Ιθάκης  ενημερώνει

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ)  Κεφαλληνίας  &  Ιθάκης  ενημερώνει ότι μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 οφείλουν οι ντόπιοι Παραγωγοί  ενταγμένοι στη Δράση 11.1.2 και Δράση 11.2.2 καθώς και οι εν δυνάμει δικαιούχοι της Δράσης 10.1.09  να έχουν ολοκληρώσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες ετήσιας ηλεκτρονικής απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων τους.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της ετήσιας ζωικής απογραφής είναι απαραίτητη για τον υπολογισμό της πληρωμής προκαταβολής μέχρι 30 Νοεμβρίου 2018 από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Υπενθυμίζεται ότι οι Δράσεις 11.1.2 και 11.2.2. αφορούν οικονομικές ενισχύσεις για τη μετατροπή και για τη διατήρηση σε βιολογικές μεθόδους παραγωγής στην Κτηνοτροφία αντίστοιχα.  Δράση 10.1.09  αφορά τη διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων.

Οι ΘιακοΚεφαλονίτες Κτηνοτρόφοι οι οποίοι ΔΕΝ θα έχουν προβεί για τις ενταγμένες εκμεταλλεύσεις τους στις προαναφερόμενες ενέργειες ΔΕΝ  θα καταστεί δυνατή η χορήγηση της προκαταβολής για τις εν λόγω ζωικές κατηγορίες (δηλαδή βιολογικά και αυτόχθονές φυλές).

Διευκρινήσεις παρέχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά, από τις 8 πρωί έως τις 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ  στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι.

Από  Ε.Α.Σ.  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250