Η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης για τον πόλεμο στη Συρία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 14:30

Η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης για τον πόλεμο στη Συρία

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΡΟΛΟΙ !!!

 

         ΣΥΡΙΑ…. Πεδίο σφοδρής αναμέτρησης κεφαλαιακών συμφερόντων και στο κέντρο δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά η ανθρώπινη ζωή αλλά και η έννοια και η ιδέα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

       Σαν πολίτες μιας χώρας που δεν παρατηρούμε απλώς πλέον τα κομβικά γεγονότα της περιοχής, αλλά τα βιώνουμε, με τους μεγάλους πληθυσμούς διωγμένων και κατατρεγμένων συνανθρώπων μας που υποδεχόμαστε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε·

      Σαν πολίτες μιας χώρας που εν δυνάμει αποτελεί το επόμενο πεδίο συγκρούσεων οικονομικών συμφερόντων, καθώς αρκετά σύννεφα συγκεντρώνονται σε Κύπρο και Αιγαίο,  νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να πάρουμε θέση, καταδικάζοντας αυτές τις πρακτικές του παγκόσμιου κεφαλαίου.

      Πρακτικές που καταλήγουν, στον ευτελισμό της ανθρώπινης ζωής και στην κατάργηση του δικαιώματος ύπαρξης, καταπατώντας κάθε αξία που το ανθρώπινο είδος ανέδειξε στην πολυετή παρουσία του στη Γη, θυσιάζοντάς την στο βωμό του κέρδους.

        Πρέπει οι πολίτες του κόσμου οργανωμένα και συντεταγμένα να αντιμετωπίσουμε το κακό, που απειλεί την ύπαρξή μας.

Καλούμε τους θεσμικούς φορείς του νησιού μας, τους συλλόγους, τις ομάδες πολιτών, τους μεμονωμένους πολίτες να πάρουμε όλοι μαζί θέση καταδίκης στις πρακτικές του παγκόσμιου κεφαλαίου, εκφράζοντάς τη με κάθε τρόπο και κάθε μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας.

ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΣΑΜΗΣ