Για δολοφονική επίθεση κατά στελέχους κάνει λόγο ο πυρήνας της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 23:34

Για δολοφονική επίθεση κατά στελέχους κάνει λόγο ο πυρήνας της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που έφτασε στo inkefalonia: «Δολοφονική επίθεση δέχτηκε από «γνωστούς άγνωστους», ο επικεφαλής του πυρήνα της Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς Χριστόφορος Χουρμούζης, την 19/2/2012 και ώρα 23.50, επί της παραλιακής λεωφόρου του Αργοστολίου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το βιβλίο συμβάντων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, ενώ ο συναγωνιστής ολοκλήρωνε εκείνη την ώρα τη διανομή φυλλαδίων του κινήματος κι επέστρεφε με το αυτοκίνητό του (βλ. φωτογραφίες) στο σπίτι του, περικυκλώθηκε από 2 αυτοκίνητα και τρεις μηχανές και το ένα εξ’ αυτών (κόκκινο Golf) του έκλεισε το δρόμο ενώ το δεύτερο (λευκό Peugeot 106) τον χτύπησε από πίσω, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να προσκρούσει σε σταθμευμένο επί της παραλιακής αυτοκίνητο.

   Ως Πυρήνας της Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς δηλώνουμε τα εξής: Σε περίπτωση που αποδειχτεί από την έρευνα της Ασφάλειας ότι η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια έχει πολιτικά κίνητρα που πηγάζουν από συγκεκριμένο κομματικό χώρο, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι πλέον για όλα και ως Έλληνες Εθνικιστές έχουμε αποδείξει ιστορικά πως ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε είδους «συμμορίες» και «συμμορίτες».

   ΥΓ. Γνωρίζουμε ότι αρκετοί κύκλοι, αριστεροί και δεξιοί, ενοχλήθηκαν σφόδρα από την επίσημη πλέον παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά, αλλά θα πρέπει να τη συνηθίσουν και να καταλάβουν πλέον ότι οι Έλληνες ξύπνησαν και η εποχή της μονοκρατορίας τους παρήλθε ανεπιστρεπτί».