Δύο τηλεοπτικά συνεργεία από την Σερβία, έρχονται στην Κεφαλονιά για την προβολή του νησιού μας!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 14:42

Δύο τηλεοπτικά συνεργεία από την Σερβία, έρχονται στην Κεφαλονιά για την προβολή του νησιού μας!

 

Δυο τηλεοπτικά συνεργεία από την Σερβία, θα βρεθούν τις επόμενες μέρες στην Κεφαλονιά, μετά από πρόσκληση του Επίτιμου Πρόξενου της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βίκτωρα Ρουχωτά και του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου. 

Τα δυο τηλεοπτικά συνεργεία που θα βρεθούν για να καλύψουν και την γιορτή του Πολιούχου της Κεφαλονιάς Αγίου Γερασίμου, προέρχονται το ένα από το Πατριαρχείο της Σερβίας και το άλλο από την Σερβική Δημοκρατία και εκπέμπουν και σε γειτονικά κράτη όπως Κροατία και Βοσνία, γεγονός που σημαίνει πως η προβολή του νησιού μας είναι εξασφαλισμένη, καθώς θα προβληθεί σε μεγάλο μέρος των κατοίκων των προαναφερόμενων χωρών.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αργοστολίου τονίζει επί του θέματος: 

Επίσκεψη Τηλεοπτικού Συνεργείου

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου και του Επίτιμου Προξένου Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βίκτωρα Ρουχωτά θα βρεθεί στο νησί μας η γνωστή δημοσιογράφος Mira Lolic Mocevic συνοδευόμενη από τηλεοπτικό συνεργείο της Σερβικής Δημοκρατίας και του Πατριαρχείου της Σερβίας, από 17 έως και 22 Οκτωβρίου 2019.

Το τηλεοπτικό συνεργείο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στο μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, πριν και κατά τη διάρκεια της εορτής του Αγίου Γερασίμου, σε μοναστήρια και δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού μας.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί από την εκπομπή «Tamo daleko» της TV Hram σε Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο και Σερβία.

Εκ του Γραφείου Δήμαρχου

Σχετικά weblinks:

- www.rtrs.tv

- https://www.rtrs.tv.tv/av/pusti.php?id=84696

 

Γ. Χαλαβαζής 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR


Ετικέτες: