Χρυσή Αυγή : Δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 13:09

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Θερμή παράκληση προς τα «συντρόφια» του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ, της ΕΛΜΕΚΙ και των λοιπών δημοκρατικοπροοδευτικοαντιστασιακών οργανώσεων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης (βλ. ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΝΔ, ΑΝΕΛ κλπ.):


Πληροφορείστε μας κι εμάς τους αγράμματους και ανιστόρητους, ποιοι ήταν, ονομαστικά, οι εντός του Πολυτεχνείου νεκροί της 17ης Νοεμβρίου 1973 και που βρίσκονται οι τάφοι τους, προκειμένου να τους τιμήσουμε κι εμείς, μαζί με τους συγγενείς τους, οι οποίοι προφανώς θα κάνουν τρισάγιο κάθε χρόνο τέτοια μέρα στο μνήμα τους.
Κατανοούμε απολύτως τη δυσκολία των «δημοκρατικών» αρχών να εξιχνιάσουν, μέσα στο τόσο σύντομο χρονικό διάστημα των 39 χρόνων που μεσολάβησαν, όλες αυτές τις υποθέσεις δολοφονίας και γι' αυτό δεν θα σας παρεξηγήσουμε αν δεν καταφέρετε τελικώς να ενημερώσετε κι εμάς αλλά και το δύστυχο Ελληνικό λαό που περιμένει με αγωνία επί τριανταεννέα συναπτά έτη να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην «Πύλη του Πολυτεχνείου».
Δεν πειράζει, του χρόνου στα σαράντα...
Μέχρι να τους βρείτε, εμείς θα «τιμούμε» τους εν ζωή «ήρωες» του Πολυτεχνείου (βλ. Δαμανάκη, Λαλιώτη και σία) και της Νομικής (βλ. Τρέμη, Μπίστη κλπ.), οι οποίοι (όπως και οι υπόλοιποι της «γενιάς του Πολυτεχνείου») αποτελούν το πρότυπο του δημοκράτη αγωνιστή, με το σεμνό και ταπεινό, το συνεπή κι αμετακίνητο, το φτωχικό κι έντιμο τρόπο με τον οποίο πορεύτηκαν σε όλη τους τη ζωή και οι οποίοι απέδειξαν στην πράξη πως μόνο η «φτωχολογιά» και η «εργατιά» μπορούν να οδηγήσουν στην «πρόοδο», γι' αυτό φροντίζουν ακόμη και σήμερα να παραμείνουν οι Έλληνες φτωχοί ώστε στην πορεία, με νέα «Πολυτεχνεία» και νέους «λαϊκούς ήρωες» να «ξαναπροοδεύσουν».
Ζήτω το Πολυτεχνείο, Ζήτω η Δημοκρατία, Ζήτω η ΕΕ και το ΔΝΤ, Ζήτω τα Μνημόνια, Ζήτω το χρήμα, Ζήτω οι μίζες, Ζήτω οι ομοφυλόφιλοι, Ζήτω οι λαθρομετανάστες, Ζήτω ο Στάλιν, Ζήτω ο Ατατούρκ, Ζήτω όλοι και όλα πλην Ελλάδος και Ελλήνων...
Υ.Γ. Τι κρίμα που ανακαλύφθηκαν τα προφυλακτικά πριν το Πολυτεχνείο κι έτσι δεν κατέστη εφικτό, παρότι οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες «τα έδωσαν όλα» κατά τη διάρκεια της κατάληψης, να λυθεί από τότε το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ