H Eurobank απορροφά τις χρεώσεις στα ΑΤΜ στην Ιθάκη και άλλα 15 απομακρυσμένες νησιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 10:35

H Eurobank απορροφά τις χρεώσεις στα ΑΤΜ στην Ιθάκη και άλλα 15 απομακρυσμένες νησιά

H Eurobank θα επιστρέφει στους πελάτες της που κάνουν ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜs των άλλων τραπεζών, σε 16 απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος του DAF που εφαρμόζει η τράπεζα η οποία παρέχει το ΑΤΜ.

Την προμήθεια direct access fee (DAF) που έχουν επιβάλλει οι τράπεζες για αναλήψεις από ΑΤΜ τράπεζας του ανταγωνισμού αποφάσισε να απορροφήσει η Eurobank για τους πελάτες της σε 16 νησιά όπου δεν υπάρχει κατάστημα ή ΑΤΜ Eurobank.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα απομακρυσμένα νησιά: Αστυπάλαια, Κάσος, Καστελόριζο, Λειψοί, Τήλος, Φούρνοι, Οινούσσες, Σαμοθράκη, Ψαρά, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσια, Σίκινος, Σχοινούσα, Κύθηρα και Ιθάκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Eurobank θα επιστρέφει στους πελάτες της που κάνουν ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜs των άλλων τραπεζών, στις 16 αυτές απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος του  DAF που εφαρμόζει η τράπεζα η οποία παρέχει το ΑΤΜ. 

Όπως επισημαίνει ο Γενικός Διευθυντής Retail Banking της Τράπεζας, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, «η απόφασή μας αυτή, υπαγορεύτηκε από την πεποίθησή μας, ότι η πελατοκεντρική αντίληψη που διέπει τη λειτουργία μας, πρέπει να έχει εφαρμογή στην πράξη επ’ ωφελεία των πελατών μας, ιδιαίτερα όταν οι επιλογές τους περιορίζονται για αντικειμενικούς λόγους. Είναι προτεραιότητά μας η μη επιβάρυνση των πελατών μας σε περίπτωση απουσίας καταστήματος ή ΑΤΜ στον τόπο  που διαμένουν ή επισκέπτονται».

Σημειώνεται ότι  οι πελάτες της Eurobank έχουν τη δυνατότητα δωρεάν ανάληψης χρημάτων από τα 966 ΑΤΜ που διαθέτει η Τράπεζα σε όλη την Επικράτεια, καθώς και από τα 657 καταστήματα ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

insider.gr
 


Ετικέτες: