Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: Προκήρυξη Συνεργασίας με Παθολόγο και Τεχνολόγο Ραδιολογίας

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 10:40

Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: Προκήρυξη Συνεργασίας με Παθολόγο και Τεχνολόγο Ραδιολογίας

Με την  έγκριση συνεργασίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς με έναν Παθολόγο και έναν Τεχνολόγο Ραδιολογίας-Ακτινολογίας το Υπουργείο Υγείας ανταποκρίνεται σε ένα ζωτικής σημασίας  αίτημα του Νομού μας

Έχοντας από τη πρώτη στιγμή θέσει τα θέματα της υγείας σε κορυφαία προτεραιότητά μου, εξέφρασα επισήμως στους αρμόδιους Υπουργούς την ανάγκη άμεσης κάλυψης των θέσεων για την παθολογική κλινική και το ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς. Η εν λόγω απόφαση αποτελεί μια αρχική δικαίωση των προσπαθειών για τη ποιοτική αναβάθμιση του νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

Ο προσωρινός ωστόσο χαρακτήρας της προκήρυξης δε μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε. Η ανάγκη να  δοθεί οριστική και μόνιμη λύση στην ανάγκη του ΕΣΥ για ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνολογικό προσωπικό είναι δεδομένη και έχει τεθεί υπόψη των αρμοδίων στο πλαίσιο της αναμονής σχετικής προκήρυξης θέσεων προσωπικού ΕΣΥ.

Με τη παρούσα ανακοίνωση προσκαλώ τον ιατρικό και επαγγελματικό κόσμο της υγείας του Νομού μας να αγκαλιάσουν αυτή τη λύση για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες του νοσοκομείου. Σε κάθε περίπτωση, η επιδίωξη καλύτερων και μονιμότερων λύσεων εξακολουθεί να αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

kappatos kikilias

egkrisi1 2egkrisi1 2




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250