Inkefalonia.gr: Ενημέρωση με ένα… κλικ!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 09:38

Inkefalonia.gr: Ενημέρωση με ένα…  κλικ!

Καλώς ήρθατε στο inkefalonia.gr


Καλώς ορίσατε στο νέο ενημερωτικό portal της Κεφαλονιάς, το οποίο ευελπιστούμε να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια.

Εμείς από την πλευρά μας σας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να σας κρατάμε ενήμερους για ό,τι συμβαίνει στο νησί της Κεφαλονιάς, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο με έγκυρο και έγκαιρο ρεπορτάζ.


Θα διερωτάστε ενδεχομένως γιατί αποφασίσαμε τούτο το νεογέννητο μωρό να το ονομάσουμε inkefalonia.


Το ονομάσαμε λοιπόν in γιατί θέλουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους, δίνοντάς σας την πληροφορία (information) χωρίς διαστρεβλώσεις και  κιτρινισμούς.
Το ονομάσαμε in γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα Μέσο ενημέρωσης ανεξάρτητο (independent) και μακριά από χρωματισμούς, πολυφωνικό και έτοιμο να δώσει βήμα σε όλους σε εσάς που θέλετε να ακουστεί ο λόγος σας.
Το ονομάσαμε in γιατί βρισκόμαστε στην ψηφιακή εποχή στην εποχή του internet, εκεί όπου η πληροφορία τρέχει με την ταχύτητα του φωτός.
Το ονομάσαμε in γιατί πολύ απλά θέλαμε διαβάζοντάς το να είστε μέσα (in) στα πράγματα.
Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε δημοσιογραφικά να καλύπτουμε τις ανάγκες της ενημέρωσής σας.Και επειδή πάντα θα θέλουμε να μαθαίνουμε τις ανάγκες σας για ενημέρωση θα επιθυμούσαμε να μας στέλνετε τις προτάσεις σας ώστε συνεχώς να γινόμαστε και καλύτεροι.


Το μόνο που σας ζητάμε είναι να τιμάτε με την παρουσία σας την ιστοσελίδα μας  www.inkefalonia.gr  και να μας κάνετε από μία απλή κουκίδα στον ωκεανό του παγκόσμιου ιντερνετικού χάρτη, μια δυνατή φωνή που θα αφουγκράζεται τον παλμό των απανταχού Κεφαλλονιτών ανά την υφήλιο.




00 inkefalonia general ad 300X250