Ευχαριστίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκώνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 20:45

Ευχαριστίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκώνα

 

Η αρχοντιά, η ευγένεια, η εσωτερική λάμψη των ανθρώπων, καθρεφτίζεται στο βλέμμα τους. Οι όμορφοι άνθρωποι ακτινοβολούν εκείνη την ιδιαίτερη γοητεία που εκπέμπεται και διαχέεται απλόχερα και χωρίς την φυσική τους παρουσία, μέσα από τις αναμνήσεις, την προσφορά τους, διαμέσου όλων εκείνων που τιμούν την μνήμη τους, συνεχίζοντας το έργο τους.

Μια τόσο γοητευτική Κυρία, μια αρχόντισσα, ήταν και η κ.Σοφία Ξένου, η οποία απεβίωσε τον περασμένο μήνα πλήρης ημερών, αφήνοντας μας παρακαταθήκη, την αδυναμία που έτρεφε προς την γενέτειρα της, το χωριό του Αγκώνα, την αναγνώριση αλλά και την συνεισφορά στο έργο του συλλόγου μας.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της, γνωρίζοντας τις κοινωνικές ευαισθησίες αλλά και την αγάπη προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκώνα, προσέφεραν αντί στεφάνου ένα συμβολικό ποσό προκειμένου να διατεθεί για τις δράσεις μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς με τυχαία σειρά τους;

- ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΟ
- ΚΑΣΜΙΡΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΟ-ΛΕΝΑ
- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ
- ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ
- ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΝΔΩΡΟΥ
- ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΒΑΣΙΛΗ
- ΒΑΝΔΩΡΟΥ ΟΛΓΑ
- ΜΑΡΙΑ ΝΑΤΣΙΚΟΥ
- ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΝΑΤΑΛΙΑ
- ΧΑΛΙΚΙΑ ΣΠΥΡΟ
- ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΛΗΔΑ

Να είστε όλοι καλά, μακάρι αυτή σας η κίνηση να αποτελέσει παράδειγμα κι άλλων ανάλογων ενεργειών και ευελπιστούμε ότι η πορεία μας, θα δικαιώσει τις προσδοκίες σας.

Εκ του ΔΣ του ΠΣ ΑΓΚΩΝΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ξενου

 




00 inkefalonia general ad 300X250