Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 13:28

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Αργοστολίου

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Αργοστολίου με ομιλήτρια την  Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ!

Εκεί ήταν και οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος Διονύσης Αλιβιζάτος, Δημήτρης Μαντζουράτος και Σοφία Ποταμιάνου. Στο τέλος της ομιλίας της Βιβής  Δάγκας χαιρέτησε από τους υποψήφιους βουλευτές  ο Διον. Αλιβιζάτος.,

Στην ομιλία της η Βιβή Δάγκα τόνισε ότι θα πρέπει να δώσουμε αποφασιστικά τη μάχη άνθρωπο τον άνθρωπο, προκειμένου η υπαρκτή δυσαρέσκεια για την κυβερνητική πολιτική, να απεγκλωβιστεί από χρεοκοπημένες επιλογές, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, και να τροφοδοτήσει την ενίσχυση του ΚΚΕ.
Υπάρχουν σήμερα οι δυνατότητες ο λαός να κάνει ένα σημαντικό βήμα, μια μεγάλη διαφορά στην κάλπη και στο δρόμο του αγώνα, βγάζοντας πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές.
Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συμβολή στον αγώνα για να αντιμετωπιστεί η πολιτική της νέας αντιλαϊκής κυβέρνησης που θα προκύψει από την κάλπη, για να μεγαλώσει η αντίθεση στις επικίνδυνες ιμπεριαλιστικές εκκρεμότητες που θα πάρουν σειρά το επόμενο διάστημα, για να οργανωθούν από καλύτερες θέσεις η αντεπίθεση και η πάλη για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Όλοι στη μάχη, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

kke3 214kke3 214kke3 214kke3 214kke3 214kke3 214kke3 214kke3 214

πηγή: kefalonianews.gr