Η Βικτώρια Αλεξανδράτου στην Ιθάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 06:30

Η Βικτώρια Αλεξανδράτου στην Ιθάκη

Θερμή υποδοχή γνώρισε την Τετάρτη 3 Ιουλίου, η Βικτώρια Αλεξανδράτου στην Ιθάκη, η οποία επισκέφθηκε το πανέμορφο νησί για να συναντήσει από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας και να ακούσει τα προβλήματά τους. 

Πρέπει να πιάσουμε δουλειά το συντομότερο δυνατό. Για το λόγο αυτό, κατά την μετάβασή της στο νησί, η Βικτώρια Αλεξανδράτου έκανε συζητήσεις εν πλω με εκπροσώπους μεγάλης εταιρίας του εξωτερικού που επενδύει στα νησιά μας . Οι συζητήσεις αφορούσαν τρόπους  χρηματοδότησης, εκτός των Ελληνικών Τραπεζών, για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Στη συνάντησή της με τον δήμαρχο κ. Στανίτσα, η Βικτώρια Αλεξανδράτου κατέστησε σαφές ότι προτίθεται να συνδράμει τον δήμαρχο, ο οποίος χαίρει της επιλογής του Θιακού λαού, στη μείωση του ΦΠΑ και σε εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται έτσι ώστε επιτέλους η Ιθάκη να λάβει στο διεθνές γίγνεσθαι το ρόλο που της αξίζει και της αρμόζει, και που έχει ανάγκη όλη η χώρα. 

Λίγα πράγματα αποτελούν παγκοσμίως μαγνήτη ανάπτυξης και διαφήμισης της Ελλάδας όπως η Ιθάκη. Στα πέρατα του κόσμου, η λέξη «Ιθάκη» είναι γνωστή, και θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων για όλη την επικράτεια.

Επιπλέον, η Βικτώρια Αλεξανδράτου δεσμεύτηκε πως θα ιδρύσει γραφείο στην Ιθάκη, ώστε οι κάτοικοι του νησιού να μπορούν να απευθυνθούν στον τόπο τους για να εκφράσουν τα θέματα και προβλήματά τους. Έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τον σεβασμό προς τη πατρίδα του Οδυσσέα, αλλά και για το σεβασμό που έχουμε εμείς προς την Ιθάκη. Τόνισε πως θα υπερασπιστεί την πολιτιστική παράδοση του τόπου και το φυσικό περιβάλλον του νησιού. 

Πολιτικό Γραφείο Βικτώριας Αλεξανδράτου
Υποψήφια Βουλευτής Κεφαλονιάς | Ιθάκης

viber image 2019 07 03 12 48 07viber image 2019 07 03 12 48 07




00 inkefalonia general ad 300X250