Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Όχι χωρίς εμάς για εμάς! Πρώτα ο πολίτης»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 12:03

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Όχι χωρίς εμάς για εμάς! Πρώτα ο πολίτης»

Στις 26 Ιανουαρίου 2014 συγκλόνισε το Ληξούρι ένας ισχυρός επιφανειακός σεισμός μεγέθους 6.1 της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος ξύπνησε σε εμάς τους Κεφαλλονίτες άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν, ειδικά στο Ληξούρι αλλά και σε ολόκληρο το νησί, είναι ανυπολόγιστες. Σε οδοιπορικό μου στο Ληξούρι λίγες μέρες μετά τον τραγικό σεισμό κατέγραψα συγκλονιστικές σκηνές με το φωτογραφικό μου φακό.

Πέντε χρόνια μετά, επισκέφτηκα ξανά το Ληξούρι ως υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ως μηχανικός αυτό που αντίκρισα είναι άκρως απογοητευτικό. Οι ενέργειες που έχουν γίνει είναι κατώτερες των περιστάσεων. Οι υποσχέσεις της απερχόμενης πολιτικής ηγεσίας για αποκατάσταση των ζημιών έμειναν όπως και τόσες άλλες στα λόγια.

Η πόλη του Ληξουρίου πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα. Η Χωροπούλα πρέπει να επανακτήσει την αίγλη και τη γοητεία της.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχω έρθει πολύ κοντά με τους κατοίκους της γενέτειράς μου. Ακούω με προσοχή τους συμπολίτες μου και αυτά που τους απασχολούν ηχούν οικεία στα αυτιά μου. Ως καταξιωμένη μηχανικός και επιχειρηματίας δεσμεύομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να έχει το Ληξούρι ξανά την όψη που του πρέπει και του αξίζει.

Βικτώρια Αλεξανδράτου
Υποψήφια Βουλευτής Κεφαλονιάς / Ιθάκης

IMG 5170IMG 5170IMG 5170IMG 5170




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ