O Παναγής Καππάτος στον Inkefalonia 103,9: «Αφετηρία για τον υποψήφιο βουλευτή είναι να γνωρίζει τον τόπο του» (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 15:18

O Παναγής Καππάτος στον Inkefalonia 103,9: «Αφετηρία για τον υποψήφιο βουλευτή είναι να γνωρίζει τον τόπο του» (Ηχητικό)

Συνέντευξη στον ρ/σ Inkefalonia radio 103,9

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, βρέθηκε καλεσμένος ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος.

Ο κ.Καππάτος αποδέχθηκε την όμορφη πρόκληση να είναι υποψήφιος βουλευτής και όπως είπε δεν τον φοβίζει η λειτουργία της Βουλής. Ζήτησε από τους συμπολίτες του να τον τιμήσουν με την ψήφο τους και να βρεθεί στα έδρανα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής προέρχεται από το μητρώο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε. Είναι μια καινοτομία της ΝΔ, η οποία δεν συναντάται στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα. Πέρασε από συνεντεύξεις τα τελευταία δύο χρόνια, τόσο τεχνοκρατικές όσο και κοινωνικές με επιτυχία απ΄ ότι διαπιστώθηκε, αφού του προτάθηκε η υποψηφιότητα βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

«Η πρόκληση για κάτι καλύτερο με ενθουσιάζει όμως δεν θα αλλοιωθώ, δεν θέλω να αλλάξω ως άνθρωπος»

Η ΝΔ -αν και παλιό κόμμα-ακολουθεί νέο μοντέλο διακυβέρνησης, το οποίο εντυπωσιάζει με την οργάνωση που διαθέτει και ξεφεύγει από το παλιό σύστημα. Έχει αλλάξει λειτουργία και μορφή.

Όσον αφορά την Κεφαλονιά και την Ιθάκη συζητήθηκαν θέματα Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και υποδομών τουρισμού.

Ο κ.Καππάτος τόνισε ότι αποτελεί κύτταρο της Κεφαλονιάς, τον συναντάμε καθημερινά στον δρόμο και ζει ανάμεσά μας όλα τα χρόνια του βίου του. «Αφετηρία για τον ίδιο τον υποψήφιο βουλευτή είναι να γνωρίζει τον τόπο του». Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί για την πατρίδα του. Ο ρόλος του βουλευτή άλλωστε δεν είναι μόνο ο κοινοβουλευτισμός, είναι η εργασία για τον τόπο του.

Ως προς την εκπροσώπηση των νησιών μας από την κα. Θεοπεφτάτου τόνισε ότι υπήρξε έλλειμμα σε πολλούς τομείς.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη που τον εξέλεξε υποψήφιο Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης καθώς και τον κόσμο που αποδέχτηκε με χαρά την υποψηφιότητα του. Αποτελεί μια προσωπική πρόκληση και θα την τιμήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, δήλωσε.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξή του




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ