Φορείς και συνδυασμοί καταγγέλουν το περιστατικό βιας στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 12:39

Φορείς και συνδυασμοί καταγγέλουν το περιστατικό βιας στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ 

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τη λύπη μας και την αγανάκτησή μας για την επίθεση εναντίον του  Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλλονιάς και στενού συνεργάτη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και να καταδικάσουμε απερίφραστα το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στο νησί μας. Του ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Αλέξανδρος Μοσχονάς

Το Δ.Σ

Οι υπάλληλοι

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ»- Μιχάλης Γάκης 

Ο Μιχάλης Γάκης και σύσσωμη η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» καταδικάζουν την αποτρόπαιη ενέργεια κατα του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ.Θεοδώρου Καλογερόπουλου. Αυτη η μορφή βίας είναι ανήκουστη για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς και δεν αντικατοπτρίζει   

το επίπεδο του λαού μας. Κουκουλοφόροι και παρακράτος δεν χωρούν στην κοινωνία μας. Αναμένουμε την διαλεύκανση της υπόθεσης και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι. Ευχόμαστε στον κ.Καλογερόπουλο γρήγορη ανάρρωση.

Ν.Ε. ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση κατά του συναδέλφου Θεόδωρου Καλογερόπουλου, προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο και τους οικείους του και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του.

Για τη Ν.Ε. ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Ο Πρόεδρος

Αλέξανδρος Παντελειός

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ- ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Ο Στέλιος Σπαθής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο την αποτρόπαια πράξη βίας  σε βάρος ενός δημόσιου λειτουργού , του προϊστάμενου των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και συγχαίρουν το λιμενικό σώμα για τον άμεσο εντοπισμό των υπαιτίων. Εκφράζουν την ανησυχία τους για το κλίμα βίας και τρομοκρατίας που κάποιοι καλλιεργούν σε ένα νησί ειρηνικό και πολιτισμένο. Εύχονται σύντομη ανάρρωση στον κ. Καλογερόπουλο και ελπίζουν στη γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης

«Απόλυτη καταδίκη της βίας που υπέστη ο κ. Καλογερόπουλος»

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το πρωτόγνωρο περιστατικό βίας που έλαβε χώρα σήμερα στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κεφαλονιάς.

Η Κεφαλονιά του Πολιτισμού δεν θα γίνει η Κεφαλονιά των μπράβων. Δεν υπάρχει καμμία ανοχή απέναντι σε τραμπούκους, απέναντι στη βία, απέναντι στην τρομοκράτηση του  δημόσιου υπάλληλου, όταν ασκεί τα καθήκοντά του στο χώρο της δουλειάς του και ιδιαίτερα αν η σε βάρος του επίθεση έχει  σαν στόχο αυτή καθ’ αυτή την παρεμπόδιση της άσκησης των καθηκόντων του. Περιμένουμε την άμεση αποκάλυψη-σύλληψη και τιμωρία των δραστών.

Θέλω να ευχηθώ στο συνάδελφο, τον κ. Θ. Καλογερόπουλο, να γίνει γρήγορα καλά και να του εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου.

Αθήνα, 15 Μαΐου 2019
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Το Επιμελητήριο καταδικάζει τη βία και τα περιστατικά που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

Με αφορμή το σημερινό  περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης καταδικάζουμε απερίφραστα αυτού του είδους την πράξη.

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο πρόσωπό του Θόδωρου Καλογηρόπουλου και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην οικογένειά του. Τέτοια περιστατικά που υποβαθμίζουν το έργο της δημόσιας διοίκησης και ταυτόχρονα προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υπόσταση δεν γίνονται σε καμία περίπτωση αποδεκτά και είναι καταδικαστέα, είτε εκφράζονται με σωματική, λεκτική ή ψυχολογική μορφή βίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής

Λαϊκή Συσπείρωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση και τον ξυλοδαρμό του επικεφαλή της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών  του Δήμου Κεφαλονιάς, σε ώρα  εργασίας. Η παραπάνω επίθεση επιβάλλεται να διαλευκανθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Η Λαϊκή Συσπείρωση και οι υποψήφιοί της και στους τρεις Δήμους στην Κεφαλονιά, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον συγκεκριμένο εργαζόμενο και απαιτούν να υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις ασφαλούς και απρόσκοπτης άσκησης των καθηκόντων των εργαζομένων σε ώρα εργασίας.

Οι Γραμματείες της Λαϊκής Συσπείρωσης

Στους Δήμους, Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης

Διονύσης Αραβαντινός, Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση σε βάρος του προϊσταμένου της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
Η βία δεν έχει καμία θέση στην δημοκρατία μας και ιδιαίτερα στο πολιτισμό και τα ήθη της Κεφαλλονιάς.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώνει την εικόνα και τις αξίες του τόπου μας.

Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους του Δήμου και καλούμε την πολιτεία να οδηγήσει τους υπεύθυνους στην δικαιοσύνη.

Διονύσης Αραβαντινός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τον ξυλοδαρμό συναδέλφου στο χώρο εργασίας του.

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2019 για τον ξυλοδαρμό συναδέλφου και απόφασισε ομόφωνα τα παρακάτω

– Καταδικάζουμε την πρωτόγνωρη μαφιόζικη επίθεση εναντίον του συναδέλφου στο εργασιακό του χώρο την ώρα που εκτελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα . Ο εν λογω συνάδελφος είναι αναπληρωτής Δ/ντης με απόφαση Δημάρχου , όταν μετακινήθηκε αυθαίρετα , η επιλεγμένη από τα αρμόδια οργανα Δ/ντρια της Δ/νσηςΤεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφ/νιας .

– Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να προστατεύει τους εργαζόμενους κατα τηνδιάρκεια της εργασίας τους ,στο χώρο εργασίας τους από μαφιόζοκες επιθέσεις .

– Δηλώνουμε συγκλονισμένοι από το γεγονός , στη μικρή μας κοινωνία δεν πρέπει να επιτρέψουμε την δράση εγκληματικών ομάδων .

– Καταγγέλουμε την τραμπούκικη επίθεση στο συνάδελφό μας και καλούμε τους συναδέλφους απρόσκοπτα , χωρίς φόβο να εκτελούν τα καθήκοντάτους προς την κοινωνία της Κεφ/νιας .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταματούλα Τσιμάρα Ιωάννης Μικελάτος

Δήμαρχος Κεφαλονιάς

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή καταδικάζουν απερίφραστα την άνανδρη και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της μικρής μας κοινωνίας επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας κ Θεόδωρου Καλογερόπουλου.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς καλεί άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να διαλευκάνουν την υπόθεση , να οδηγήσουν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην δικαιοσύνη , να έχουν αυστηρή τιμωρία , έτσι ώστε τα κυκλώματα της τρομοκρατίας του τραμπουκισμού και των περιφερόμενων κουκουλοφόρων να λάβουν το μήνυμα ότι η Κεφαλονιά  είναι νησί και κοινωνία που δεν ανέχεται τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές.

Οι υπάλληλοι του Δήμου μας που από διάφορα κυκλώματα έχουν βρεθεί τελευταία στο στόχαστρο , θα έχουν την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής αλλά και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας.

Οι κουκουλοφόροι και τα κυκλώματά τους πρέπει να πάρουν άμεση και σκληρή απάντηση τόσο από τις διωκτικές αρχές και την δικαιοσύνη όσο και από το σύνολο των συμπολιτών μας.

Η Κεφαλονιά και το Αργοστόλι θα παραμείνουν ειρηνικές κοινωνίες. Η Κεφαλονιά και το Αργοστόλι δεν πρόκειται να υιοθετήσουν τα ”ΝΕΑ ΗΘΗ” που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν γιατί αυτά δεν ”ΧΩΡΟΥΝ” στην όμορφη και ειρηνική πατρίδα μας.

Η Δημοτική Αρχή , η Τεχνική μας Υπηρεσία , τα στελέχη και οι υπάλληλοι του Δήμου μας μαζί με τους πολίτες , όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται αλλά απεναντίας θυμώνουν και με μεγαλύτερη ένταση και ταχύτητες θα ολοκληρώσουν την αποστολή τους που είναι η ολοκλήρωση των έργων και η εξυπηρέτηση της καθημερινότητας του πολίτη.

Η ”ΒΙΑ” , ΟΙ ”ΚΟΥΚΚΟΥΛΕΣ” ΚΑΙ ΤΟ ”ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ” ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Εκ του γραφείου Τύπου του Δήμου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250