Βράβευση του αριστούχου συμπατριώτη μας Ευαγγελινού Μιχελή από την Eurobank

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 13:13

Βράβευση του αριστούχου συμπατριώτη μας Ευαγγελινού Μιχελή από την Eurobank

Στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής

Την Παρασκευή, στις 10 Μαΐου, σε μια σεμνή τελετή που έγινε στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, βραβεύτηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank, οι αριστούχοι πρωτοετείς φοιτητές από όλους τους νομούς της Χώρας μας.

Η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την αριστεία και ενθαρρύνει τη νέα γενιά των Ελλήνων για περισσότερη γνώση, μόρφωση και ευγενή άμιλλα. Στα σχολεία μας υπάρχουν σημαντικά φυτώρια αξιών, ιδεών και οραμάτων. Μέσα από τέτοιες δράσεις αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι καλύτεροι, αυτοί που θέτουν στόχους και επιλέγουν τον δύσκολο δρόμο της επίπονης προσπάθειας για να τους κατακτήσουν.

Στους πρωτεύσαντες απένειμε τον έπαινο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και τους συνεχάρη ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, καθ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίωνας Καραβίας.
O αριστούχος και πρώτος εκ των επιτυχόντων από τα νησιά μας, Ευαγγελινός Μιχελής, πρωτοετής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κατάγεται από τα Δενδρινάτα Πυλάρου και αποφοίτησε από τα Γενικό Λύκειο Σάμης.
Πρόκειται για έναν χαρισματικό νέον με εξαιρετικό ήθος και ευγένεια , και είναι από τα νεώτερα μέλη του Συλλόγου μας. Συμμετέχει στα τμήματα χορού, και μουσικής παίρνοντας μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις.
Τον συγχαίρουμε θερμά, του ευχόμαστε να είναι υγιής, να εκπληρώσει όλα τα όνειρά του και να διακριθεί στο επιστημονικό πεδίο που επέλεξε.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια και στην οικογένειά του που τον στηρίζει στην προσπάθειά του.

IMG 7455IMG 7455IMG 7455




00 inkefalonia general ad 300X250