Εργατικό Κέντρο: «Ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας το “κίνημα της πατάτας”»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 14:43

Εργατικό Κέντρο: «Ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας το “κίνημα της πατάτας”»

Τα Εργατικά Κέντρα σε πολλούς Νομούς της χώρας πρωτοστατούν όσον αφορά το «κίνημα της πατάτας».

Το inkefalonia ρώτησε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Μάκη Σπυράτο, αν πρόκειται να δούμε και στην Κεφαλονιά ανάλογη κίνηση και η απάντησή του ήταν η εξής:

 2104610

«Τα ΜΜΕ τώρα τελευταία προβάλουν μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση πραγματικά του κόσμου.

Το κίνημα της πατάτας αξιοποιεί τον πόνο των φτωχών λαϊκών οικογενειών για και “παίζει” με το πρόβλημα της επιβίωσης μας.

Το μόνο που δεν   σίγουρα λύση ή κάποια ανακούφιση είναι “σαν αυτά τα κόλπα” που συχνά χρησιμοποιούν τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ με τις διάφορες προσφορές...


κρύβουν την πραγματική αλήθεια ότι δηλαδή η ακρίβεια που πνίγει τη λαϊκή οικογένεια οφείλεται κύρια στην κατακρεούργηση των μισθών, στην ανεργία, στα εξοντωτικά χαράτσια και τη βαριά έμμεση και άμεση φορολογία.


Τελικά πιστεύουμε ότι στόχος προβολής του «κινήματος της φθηνής πατάτας» είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών, χωρίς ουσία και κυρίως χωρίς στόχους και προοπτική!

Δεν θέλουν σίγουρα να συνειδητοποιήσει ο κόσμος και να αγωνιστεί ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους για το ξεκλήρισμα τους!

δηλαδή τα μονοπώλια, τις μεγάλες βιομηχανίες και τις αλυσίδες Super Market που εμπορεύονται τα προϊόντα τους, ελέγχουν τις εισαγωγές.

Κατά συνέπεια σαν εργατικό κίνημα δεν πέφτουμε σε δημαγωγικές αυταπάτες».

ΜΑΚΗΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ

 

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ