Ε.Α.Σ.: Η Αγροτική ΕΝΩΣΗ πηγαίνει στη Παλλική

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 08:59

Ε.Α.Σ.: Η Αγροτική ΕΝΩΣΗ πηγαίνει στη Παλλική

       Ο Ε.Α.Σ. –  ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ -  Κεφαλληνίας & Ιθάκης στηρίζοντας έμπρακτα  τους Παλλικισιάνους Παραγωγούς και προκειμένου να συμβάλει και φέτος στη σωστή καθοδήγησή τους για την είσπραξη όλων των Αγροτικών τους Επιδοτήσεων και των Χρηματοδοτήσεων μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που δικαιούνται ενημερώνει ότι, κλιμάκιο του Τμήματος Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ θα βρίσκεται στο Δημοτικό  Κατάστημα Ληξουρίου,  δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μηνιατών,  από Δευτέρα 13  Μαΐου  από τις 8:00  πρωίγια την υποβολή της  Αίτησης  Αγροτικών  Επιδοτήσεων -  Ο.Σ.Δ.Ε.  2019  που συνδέεται με φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο.   

      O E.A.Σ.- ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ - Κεφαλληνίας & Ιθάκης ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους Παλλικισιάνους Ελαιοπαραγωγούς, Κτηνοτρόφους, Αμπελουργούς, Δενδροκαλλιεργητές, Κηπευτικοπαραγωγούς, Μελισσοκόμους και Ψαράδες, ιδιαιτέρως σήμερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχοντας τη δυνατότητα να βρίσκει τρόπους επίλυσης των άλυτων δίκαιων αιτημάτων τους και διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για το συμφέρον και την ευημερία των Νησιών μας.

      Υπενθυμίζουμε ότι, το πιστοποιημένο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών και το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων λειτουργούν καθημερινά στα κεντρικά γραφεία της  ΕΝΩΣΗΣ  στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, για την εμπρόθεσμη (έως 15 Μαΐου) υποβολή της φετινής Αίτησης Αγροτικών Επιδοτήσεων – Ο.Σ.Δ.Ε.  του κάθε ΘιακοΚεφαλλονίτη δικαιούχου Παραγωγού.                  

                            Από  Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250