Πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις απαρνήση με…

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 14:00

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις απαρνήση με…

Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

   Μετά την αντιφατική και αδιάφορη ανακοίνωση του γραφείου της βουλευτού μας για την δήθεν προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του νοσοκομείου ήρθε με τη σειρά του και ο Διοικητής μας σε μια πραγματικά σουρεαλιστική ανακοίνωση να ΄΄αδειάζει΄΄ το Υπουργείο Υγείας, την 6η ΥΠΕ αλλά κατ’ επέκταση και την ίδια τη βουλευτή μας.

   Λέει λοιπόν συνοπτικά ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για το ΄΄χάλι΄΄ του νοσοκομείου μας δεδομένου ότι δεν γίνονται οι προσλήψεις από τον ίδιο αλλά από το Υπουργείο Υγείας, λες και δε το ξέραμε, και φυσικά το Υπουργείο Υγείας μαζί και η 6η ΥΠΕ κατά μια ελεύθερη μετάφραση της ανακοίνωσης έκαμαν μεγάλη προσπάθεια για να μη στείλουν προσωπικό στο νοσοκομείο μας, πως άλλωστε να εξηγηθεί το κατάντημα αυτό.

   Συνοπτικά λοιπόν φταίει η κακή οικονομική συγκυρία αλλά και οι επιλογές του Υπουργείου Υγείας, η βουλευτής μας το γνωρίζει αυτό.

Αν το γνωρίζει τι λέει γι’ αυτό;   

Αραδιάζει λοιπόν στην ανακοίνωση ένα σωρό έγγραφα με αριθμούς πρωτοκόλλων το περιεχόμενο των οποίων δεν θα μάθουμε ποτέ και που απ’ ότι φαίνεται δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα του νοσοκομείου.

   Αποδεικνύετε  ψέματα λοιπόν ότι συζητήθηκαν λύσεις για εκείνα τα προβλήματα στην περιβόητη σύσκεψη του Υπουργείου, αφού σήμερα η Διοίκηση του νοσοκομείου μας με έγγραφο της ζητά εσπευσμένα δέκα άτομα προσωπικό.

   Επομένως ούτε και τα περιβόητα έγγραφα που μας έχει αραδιάσει είχαν αναδείξει τις ανάγκες σε προσωπικό του νοσοκομείου μας, γιατί τότε δεν θα υπήρχε λόγος να επανέλθει με νέο αίτημα.

   Το πιο  λυπηρό όμως φαίνεται να είναι η έλλειψη συνειδητοποίησης της τραγικότητας στην οποία έχει φτάσει η κατάσταση και η οποία θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Ας ελπίσουμε αν μη τι άλλο ότι οι δικαστικές αρχές κάποια στιγμή θα παρέμβουν πριν θρηνήσουμε θύματα.   

Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ