Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κεγαλονιάς: «Φταίτε και εσείς φταίνε και αυτοί φταίνε κι οι άλλοι... άλλα όχι εμείς»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 09:49

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κεγαλονιάς: «Φταίτε και εσείς φταίνε και αυτοί φταίνε κι οι άλλοι... άλλα όχι εμείς»

Ανακοίνωση 

 Μας είπαν σε πρόσφατη ανακοίνωση αφού η ηγεσία του υπουργείου,η βουλευτής του νομού,οι λοιποί τακτικοί και αναπληρωματικοί <<παράγοντες>> της υγείας ,διαβουλεύτηκαν,

"εξάντλησαν κάθε δυνατή κρατική και μη δαπάνη (πχ προγράμματα ΕΣΠΑ),"

σκέφτηκαν ότι είναι καιρός να βάλουν χέρι στα λεφτά για τους σεισμούς της περιφέρειας Αττικής και στη δωρεά Βεργωτή ,για να μπαλώσουν και με ένα μπουγέλο μπογιά να βάψουν, το κακοποιημένο από σεισμούς και ταλαιπωρημένο από την χρήση, Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα πως το έλυσαν, με αφορισμό,με εξορκισμό ή δια μαγείας ???Γιατί έχουμε αντιληφθεί ότι με κάποιο τέτοιο τρόπο περιμένουν να λυθεί.

Διαβάσαμε ότι επικοινώνησαν με <<όλα >> τα μέρη και αν λάβουμε υπ όψιν την σύσκεψη που έλαβε μέρος <<εν Αθήναις>>,το σωματείο διαβεβαιώνει τον κεφαλλονίτικο λαό ότι ούτε με φυσική παρουσία,γραμμα, τηλέφωνο ,email, ή έστω με ...περιστέρι δεν είχαν καμιά επικοινωνία μαζί μας.

Ποια <<μέρη>>εννοούν??.Εμείς ένα βλέπουμε στην σύσκεψη.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που η βουλευτής στο Δημοτικό Συμβούλιο θριαμβολογούσε για το δόγμα του 1 προς 1, "ξεχνώντας" εντέχνως ότι η ίδια και η κυβέρνηση της για 3 χρόνια υπήρξαν συνεπέστατοι στην μνημονιακή επιταγή του 5 προς 1 ή αλλιώς σε 5 αποχωρίσεις θα γίνεται μια πρόσληψη.

Τους προειδοποιούμε ότι οι παραιτήσεις θα συνεχιστούν και θα απειλήσουν άμεσα την ύπαρξη του νοσοκομείου , και αυτό δεν αποτελεί απειλή ούτε κινδυνολογία, αλλά απονενοημένα διαβήματα εργαζόμενων, που δεν αντέχουν άλλο και παρόλο που με ΥΠΈΡΟΓΚΟ κόστος για την ψυχική και σωματική τους υγειά και την διατάραξη της προσωπικής και οικογενειακής τους γαλήνης, το κρατάνε εν ζωή ακόμη ,να το βλέπουν να πεθαίνει με αποφάσεις αυτών που λένε ότι "διαβουλεύονται" για να το σώσουν.

Το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς και Ιθάκης λειτουργεί πια ,κάτω από τα όρια ύπαρξής του.

``Σας ευχαριστούμε πολύ για την τόσο κουραστική διαβούλευση ,την επίπονη προσπάθεια σας για εξεύρεση μονίμων λύσεων και το τόσο <<χρήσιμο>>αποτέλεσμα αυτής ότι φταίει το νησί γιατί είναι...νησί, οι γιατροί και οι νοσηλευτές γιατί προτιμούν Κηφισιά και Εκάλη και ο ...σεισμός που θα έπρεπε να επιδιορθώνει ο ίδιος τις ζημιές που αφήνει, και βέβαια φταίνε τα προηγούμενα κακά μνημόνια αλλά όχι το <<καλό>> το δικό σας.``

Όσο για τις προσλήψεις όταν γίνουν σε βάθος χρόνου, πόσες θέσεις από αυτές τις 1000 και 1200 μας αντιστοιχούν, ώστε να μπορέσουν να ζωντανέψουν τις νεκρές έως τότε μονάδες υγείας των νησιών μας??θα ζούμε να τις δούμε??

Συμπεραίνουμε ότι είτε δεν έχετε αντιληφθεί τον κίνδυνο είτε έχετε άλλα στο μυαλό σας.

Ο ΣΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ

Για το Δ.Σ

Η πρόεδρος                       Ο γραμματέας

Βάσω Βουτσινά              Κώστας Τσιμάρας

 

 

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250