Ξεκίνησε το «κράξιμο» των Βρετανών για το κυκλοφοριακό χάος στο Αργοστόλι [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 09:09

Ξεκίνησε το «κράξιμο» των Βρετανών για το κυκλοφοριακό χάος στο Αργοστόλι [εικόνες]

Η ομάδα Kefalonia unplugged αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό σημείο συνάντησης των Βρετανων που επισκέπτονται την Κεφαλονιά

Απαριθμεί χιλιάδες μέλη, και γράφονται κυριολεκτικά δεκάδες δημοσιεύσεις για τα όμορφα , αλλά και τα άσχημα της Κεφαλονιάς.

Το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στο Αργοστόλι λόγω των έργων που εκτελούνται μαζικά, όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο.

Ήδη στη σελίδα ξεκίνησαν τα δηκτικά σχόλια από του Βρετανούς..

Η Lyn,  φθάνοντας το Σάββατο στο Αργοστόλι, μεταφέρει την ιδιαίτερη δυσκολία στην εξεύρεση στάθμευσης , αναγκαζόμενη να παρκάρει πολύ μακριά το αυτοκίνητό της, από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Αν και δεν την απασχολεί το περπάτημα όπως χαρακτηριστικά λέει, για οποιονδήποτε θα έρθει φέτος, αργότερα, θα είναι χάος!

Τα σχόλια στη δημοσίευση της Lyn συνεχίζονται, με άλλους συμπατριώτης να έχουν σχετική ανησυχία.

Λίγο αργότερα, η Pat, η οποία έχει προγραμματίσει να έρθει στην Κεφαλονιά τον Αύγουστο, όπως αναφέρει ανησυχεί για τα έργα στο οδικό δίκτυο και τις πιθανές δυσκολίες εξεύρεσης στάθμευσης.

Παράλληλα αναρωτιέται , μήπως θα έπρεπε να έχει κάνει κράτηση στη Λάσση για να αποφύγει το πρόβλημα.

Η έλλειψη κυκλοφοριακής μελέτης, η εδώ και χρόνια αδυναμία από το Δήμο δημιουργίας νέων θέσεων στάθμευσης, σε συνδυασμό με τον δραστικό περιορισμό των παλιών θέσεων, είναι δεδομένο ότι δυσχεραίνει το πρόβλημα.

Δυστυχώς το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για ντόπιους και τουρίστες.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να οπλιστούμε με υπομονή!

aggloi parking1

aggloi parking2