Ένωση Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς: Κύριε Υπουργέ, ελάτε στην Κεφαλονιά να δώσετε λύσεις στο Γενικό Νοσοκομείο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 10:28

Ένωση Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς: Κύριε Υπουργέ, ελάτε στην Κεφαλονιά να δώσετε λύσεις στο Γενικό Νοσοκομείο

Ανακοίνωση απο το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο 

Κύριε Υπουργέ,

Σας καλούμε όπως μεταβείτε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, για να δώσετε άμεσες λύσεις στα εξαιρετικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις όλου του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και όλου του ιατρικού προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

Τίθεται ζήτημα κλεισίματος της Παθολογικής Κλινικής και της Μ.Τ.Ν. του Νοσοκομείου μας.

Επίσης, όπως προβείτε σε άμεσες προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, ώστε να καλυφθούν όλες οι κενές οργανικές θέσεις του Γ.Ν.Κ., που η κάλυψή τους υπολείπεται σχεδόν κατά 50%, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η Μ.Τ.Ν., η Παθολογική και όλες οι Κλινικές του Νοσοκομείου μας.

Επίσης, να λειτουργήσει η ΜΕΘ και η Ψυχιατρική Κλινική στην πτέρυγα «Βεργωτή», μετά και τα τελευταία περιστατικά αυτοκτονιών στο νησί μας και να επισκευασθούν οι ζημιές που προκάλεσαν οι σεισμοί στο νοσοκομειακό κτίριο το 2014.

Να χρηματοδοτηθεί γενναία το Γ.Ν.Κ. από τον κρατικό προϋπολογισμό για ενιαία, καθολική, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία των κατοίκων του νησιού μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                     ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ