Πασχαλινό παζάρι στο Ληξούρι απο την Ένωση ΑμεΑ του Υπερίωνα (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 09:35

Πασχαλινό παζάρι στο Ληξούρι απο την Ένωση ΑμεΑ του Υπερίωνα (εικόνες)

Οφείλουμε να  στηρίξουμε την προσπάθεια 

Στο άνω μέρος της κεντρικής μας πλατείας έστησε η Ένωση ΑμεΑ "Υπερίων" το Πασχαλιάτικο Παζάρι του.

Οι ωφελούμενοι της Ένωσης σε συνεργασία με την Διοίκηση, το Επιστημονικό προσωπικό, την γραμματεία και φίλους της Ένωσης έφτιαξαν υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες και άλλα πρακτικά δώρα όπως πορτοφόλια πλεκτά που θα χρησιμοποιηθούν πολύ το καλοκαίρι αλλά και δώρα για να διακοσμήσετε και να συμπληρώσετε το σπίτι και το μαγαζί σας τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Το παζάρι στήθηκε δίπλα στο Ζαχαροπλαστείο Μαυροειδής.

Αξίζει να στηρίξτε τις προσπάθειες της Ένωσης. Όλοι οι ωφελούμενοι έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητα της πόλης μας με μεγάλη επιτυχία.

Γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, προσφέροντας χρόνο, καρδιά και λίγο παρά σε παρόμοιες δράσεις αγάπης.

Πηγή: Lixouri.gr 

yperion pasxaliatiko pazari lixourili1yperion pasxaliatiko pazari lixourili3yperion pasxaliatiko pazari lixourili5yperion pasxaliatiko pazari lixourili6yperion pasxaliatiko pazari lixourili9yperion pasxaliatiko pazari lixourili13yperion pasxaliatiko pazari lixourili14yperion pasxaliatiko pazari lixourili15yperion pasxaliatiko pazari lixourili17yperion pasxaliatiko pazari lixourili18yperion pasxaliatiko pazari lixourili20yperion pasxaliatiko pazari lixourili23yperion pasxaliatiko pazari lixourili26yperion pasxaliatiko pazari lixourili28yperion pasxaliatiko pazari lixourili30


Ετικέτες: