Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «Ο,τι «πληγώνει» το Νοσοκομείο, μας «πληγώνει» όλους»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 09:53

 Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «Ο,τι «πληγώνει» το Νοσοκομείο, μας «πληγώνει» όλους»

Δήλωση Ευάγγελου Ευαγγελάτου για την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς 

Ως πρώην διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και αναπληρωτής των διοικητών του ΓΝΝ Κεφαλονιάς, επί σειρά ετών, παρακολουθώ την κρίση που βιώνει σήμερα το Νοσοκομείο, τα προβλήματα και τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες λειτουργεί.

Θέλω να δηλώσω ότι είμαι αλληλέγγυος και συμπαρίσταμαι στα δίκαια αιτήματα του διευθυντή και του λοιπού ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της μονάδας Τεχνητού Νεφρού και ενώνω την φωνή μου για την άμεση επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Θεωρώ ότι οτιδήποτε «πληγώνει» το Νοσοκομείο μας, μας «πληγώνει» όλους. Πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί η κατάρρευσή του. Γι’ αυτό κάνω έκκληση προς όλους για αυτοσυγκράτηση και παρακαλώ τους αγαπητούς συναδέλφους να σκεφτούν την ανάκληση των παραιτήσεών τους, έτσι που να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους ασθενείς για τις οποίες υπηρεσίες η κοινωνία τους σέβεται και τους ευγνωμονεί.

Από την μεριά μου, δεσμεύομαι ότι αν εκλεγώ στον Δήμο, θα αναζητήσω την συνεργασία του δήμου με το Νοσοκομείο και θα προωθήσω υπογραφή σχετικής συμφωνίας για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων και την ανάπτυξη ενός μετώπου με στόχο την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους κατοίκους, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες του τόπου μας.

Ευάγγελος Ευαγγελάτος

Παιδίατρος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία»




00 inkefalonia general ad 300X250