Ευάγγελος Γιαννάτος: «Είμαστε σε απόγνωση και φταίει η διοίκηση του Νοσοκομείου γι΄ αυτό»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 13:49

Ευάγγελος Γιαννάτος: «Είμαστε σε απόγνωση και φταίει η διοίκηση του Νοσοκομείου γι΄ αυτό»

Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 

Την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί εδώ και μήνες στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, αλλά και τους λόγους της δικής του παραίτησης, της νεφρολόγου κας Κόκκινου και των 5 νοσηλευτών του τμήματος, εξήγησε ο Ευάγγελος Γιαννάτος, διευθυντής του τμήματος Τεχνητού Νεφρού, στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή. 

Ο κ. Γιαννάτος στην συνέντευξή του τόνισε πως η κατάσταση εδώ και πολύ καιρό έχει φτάσει στο απροχώρητο, όχι μόνο στο δικό του τμήμα, αλλά και σε άλλα τμήματα του Νοσοκομείου, ρίχνοντας ευθείες βολές και αιχμές στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, Νίκου Βιβλάκη, για τον οποίο δήλωσε ότι: «Με αυτόν τον άνθρωπο πλέον, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω».

«Είμαστε σε απόγνωση και παρόλο που κάνουμε ο.τι είναι δυνατόν είμαστε και παράνομοι. Από αυτά που επισημάναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την υγεία εδώ και δύο μήνες και ήταν παρόντες ο διοικητής του Νοσοκομείου και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ δεν έγινε απολύτως τίποτα. Έχουμε χάσει την ψυχική μας ισορροπία. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι κοπωμένοι και σκασμένοι και παρόλα αυτά είναι στα πόστα τους. Όταν τα αποτελέσματα της διοίκησης για να διορθωθεί κάτι είναι εδώ και καιρό ... μηδέν. Μια τέτοια διοίκηση μας προσβάλει και μας ρίχνει και το ηθικό που το τελευταίο στήριγμα στο να δουλεύουν οι άνθρωποι. Ο διοικητής του Νοσοκομείου έχει αυτοκαταργηθεί».

Η κραυγή απόγνωσης και αγωνίας από τον κ. Γιαννάτο ήταν εντονότατη, λέγοντας πως η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο. 

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη