Ε.Α.Σ.: Κερδισμένοι οι ντόπιοι Συνεταιρισμένοι Αγρότες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 08:56

Ε.Α.Σ.: Κερδισμένοι οι ντόπιοι Συνεταιρισμένοι Αγρότες

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, λαμβάνοντας υπόψη ότι την τρέχουσα περίοδο πραγματοποιείται η υποβολή της φετινής φορολογικής δήλωσης για το φορολογικό έτος 2018, υπενθυμίζει στους ντόπιους  Αγρότες  την ψηφισμένη στην Ολομέλεια της Βουλής τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για την εξαίρεση των Αγροτών από την καταβολή του τέλους επιτηδεύματος.

     Σύμφωνα με όσα προβλέπει η τροπολογία «εξαιρούνται από το φορολογικό έτος 2018 και εφεξής από την υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος οι Αγρότες – μέλη Αγροτικών Συνεταιρισμών».

     Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται τέλος επιτηδεύματος που φθάνει έως και 650€ θα συνεχίσουν να πληρώνουν οι μεμονωμένοι Παραγωγοί κανονικού καθεστώτος, όσοι δηλαδή επιλέγουν να μην εντάσσονται σε Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

     Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι Θιακο Κεφαλλονίτες Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά, από 8 πρωί  έως 4 απόγευμα, στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

 Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250