Κραυγή απόγνωσης από τον Ευάγγελο Γιαννάτο για το Νοσοκομείο - «Γιατί παραιτήθηκα» (ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 12:43

Κραυγή απόγνωσης από τον Ευάγγελο Γιαννάτο για το Νοσοκομείο -  «Γιατί παραιτήθηκα» (ηχητικό)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της παραίτησης του Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Ευάγγελου Γιαννάτου και της Νεφρολόγου Α’ Βασιλικής Κοκκίνου, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, την ώρα που έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν και αρκετός κόσμος έρχεται στο νησί μας και έχει ανάγκη από αιμοκαθάρσεις.

Ο κος Γιαννάτος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» τονίζοντας ότι με λύπη του υπέβαλε την παραίτησή του κάτι που δεν ήθελε να κάνει αλλά οι συνθήκες τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη – όπως και τους υπολοίπους που παραιτήθηκαν διότι ο κος Γιαννάτος αποκάλυψε πως παραιτήθηκε και το νοσηλευτικό προσωπικό – σε μια ύστατη, ίσως, προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Βολές προς την διοίκηση του νοσοκομείου από τον κο Γιαννάτο, ενώ τα προβλήματα έχουν επισημανθεί πολλάκις. Η παραίτησή του έχει γνωστοποιηθεί και στην 6η ΥΠΕ, όμως μέχρι να γίνει αποδεκτή θα συνεχίσει να κάνει κανονικά την δουλειά του. Επισήμανε ότι εδώ και αρκετό καιρό λειτουργεί παρανόμως καθώς το νοσηλευτικό προσωπικό είναι δυσανάλογο με το πλήθος των ατόμων που εξυπηρετούνται.

Ακούστε τον κο Γιαννάτο

965.gr