Το σωματείο των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς στο πλευρό των συναδέλφων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 19:22

Το σωματείο των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς στο πλευρό των συναδέλφων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Ανακοίνωση μετά το συμβάν των παραιτήσεων 

 Το σωματείο των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου, ταυτίζεται αλληλέγγυο με τους συναδέλφους της ΜΤΝ, και στέλνει στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της καταστροφής της Μονάδας , μήνυμα που πρέπει να ακούσει ο Κεφαλονίτικος λαός.

Φυσικοί αυτουργοί είναι: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντές της και η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του νομού, και ηθικοί αυτουργοί είναι όσοι συνοδοιπορούν με τις μνημονιακές εφαρμογές στην υγεία και όσοι τις ανέχονται. Τα μνημονιακά μέτρα που έχουν παρθεί για την αναπλήρωση και την λειτουργία των μονάδων υγείας στην Κεφαλονιά ,σε σχέση με το προσωπικό, είναι μέτρα ΘΑΝΑΤΟΥ.

Επειδή οι παραιτήσεις αυτές και το κλείσιμο του τμήματος είναι η αρχή του ντόμινο της διαλυμένης υποδομής και λειτουργίας της υγείας στην Κεφαλονιά ,ετοιμαζόμαστε για κινητοποιήσεις, και θα καλέσουμε τον λαό της Κεφαλονιάς μαζί μας, γιατί από αυτές τις κινητοποιήσεις θα εξαρτηθεί η επιβίωση ΟΛΩΝ μας.

ΔΕΝ θα ταίσουμε εμείς τον Μινώταυρο των μνημονίων και των τραπεζιτών με τις ζωές μας.
ΔΕΝ θα παραδώσουμε σε ιδιώτες την Υγεία μας, τη ζωή μας και ως εκ τούτου και τις μονάδες υγείας των νησιών μας.
ΔΕΝ θα αφήσουμε να θυσιαστούν οι ανάγκες των πολιτών για δημόσια υγεία και περίθαλψη, στους στόχους των κυβερνήσεων -προηγούμενων και παρούσης- με τους <<θεσμούς>>, προκειμένου να πιαστούν ματωμένα πλεονάσματα.

ΤΗ ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250