O Φορέας Διαχείρισης Αίνου συμμετέχει στον εθελοντικό καθαρισμό του Κουτάβου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 13:37

O Φορέας Διαχείρισης Αίνου συμμετέχει στον εθελοντικό καθαρισμό του Κουτάβου

Στο πλαίσιο της εθελοντικής καμπάνιας «Let’s Do It Greece»

O Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου συμμετέχει για άλλη μια φορά στην εθελοντική καμπάνια «Let’s Do It Greece», που θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, σε συνεργασία με το με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αργοστολίου και την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής πρόκειται να πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός στην περιοχή της Λιμνοθάλασσας του Κουτάβου, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και από ώρα 10:00 π.μ. Σημείο συνάντησης θα είναι η αρχή της γέφυρας Δεβοσέτου, απέναντι από την εκκλησία Σισσιώτισσα.

Με κοινό σύνθημα της εκστρατείας «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!» και με στόχο την ευαισθητοποίηση κατοίκων, προσκόπων και μαθητών στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος και στην διάδοση του εθελοντισμού, ο Φορέας Διαχείρισης προσκαλεί να λάβετε μέρος στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής Εθελοντών του Let's do it Greece και με την υποστήριξη της δράσης από την εταιρεία Sanitas, καθώς και από το Δήμο Κεφαλλονιάς, ο Φορέας Διαχείρισης έχει παραλάβει και θα διαθέσει στους συμμετέχοντες κατάλληλο εξοπλισμό-υλικά καθαρισμού (γάντια, σακούλες απορριμμάτων και σακούλες ανακυκλώσιμων κ.λπ.), προκειμένου να διευκολυνθεί η συλλογή και η μεταφορά των απορριμμάτων.

Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αργοστολίου και όσων εθελοντών παρευρεθούν.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

Δρ. Γεώργιος Δρακάτος

Δ/ντής Ερευνών

Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών




00 inkefalonia general ad 300X250