Απαράδεκτο! Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να εμπλέξει τους… μαθητές στο προεκλογικό παιχνίδι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 14:34

Απαράδεκτο! Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να εμπλέξει τους… μαθητές στο προεκλογικό παιχνίδι

Κάποιοι επιδιώκουν να μετατρέψουν τους μαθητές σε... προεκλογικούς χειροκροτητές! 

Μια απαράδεκτη προσπάθεια φέρεται να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες η δημοτική Αρχή, προσπαθώντας να … εμπλέξει την μαθητική κοινότητα, στο προεκλογικό παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη κρούσεις προς διευθυντές σχολείων, ώστε τον επόμενο καιρό να βρεθούν στις νέες εγκαταστάσεις αφαλάτωσης στο Αργοστόλι μαθητές των σχολείων και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς ζωγραφικής, κειμένων και άλλων εκδηλώσεων.

Είναι απαράδεκτο όμως να προσπαθούν να εμπλέξουν την σχολική κοινότητα του Αργοστολίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και να προσπαθούν να εντάξουν τους μαθητές σε … πανηγυρικές εκδηλώσεις, εν είδει κλακαδόρου, μετατρέποντάς τους σε προεκλογικούς χειροκροτητές! 

Τα προβλήματα της Παιδείας στην Κεφαλονιά είναι τεράστια. Οι σχολικές εγκαταστάσεις στο νησί είναι σε πολύ κακό σημείο και πολλά σχολεία του νησιού, στεγάζονται ακόμα σε κοντέινερ.

Εκεί είναι που οι μαθητές θέλουν την στήριξη της δημοτικής Αρχής και να ξέρουν ότι την έχουν δίπλα τους και όχι σε εκδηλώσεις … πανηγυρικού χαρακτήρα που μόνο στόχο έχουν την προβολή της εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τώρα ξαφνικά στο Μέγαρο θυμήθηκαν και αγάπησαν τους μαθητές, την στιγμή που πέντε χρόνια από τους σεισμούς του 2014, οι ίδιοι οι μαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές τους , παρακαλούν για καλύτερες συνθήκες στην εκπαίδευση και αναζητούσαν λύση στα τεράστια προβλήματα των κτηριακών υποδομών.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ