Θρίλερ με την διάσπαση των δήμων – Εντείνεται η φημολογία ότι «σπάει» ο Δήμος Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 12:52

Θρίλερ με την διάσπαση των δήμων – Εντείνεται η φημολογία ότι «σπάει» ο Δήμος Κεφαλονιάς

Θρίλερ για γερά νεύρα ή διάσπαση ή μη των δήμων 

Κάθε μέρα που περνάει φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά την διάσπαση των δήμων. Από την επιφυλακτικότητα του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση στις τελευταίες του συνεντεύξεις περάσαμε στο δημοσίευμα ιστοσελίδας της Λέσβου, που επικαλείται πληροφορίες στις οποίες ο Υπουργός ανακοίνωσε απόψε σε σύσκεψη στο Υπουργείο την διάσπαση της Λέσβου, μαζί με την διάσπαση των δήμων Κεφαλονιάς, Κέρκυρας και Κοζάνης. 

Το δημοσίευμα από το www.lesvospost.com αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Ναι από Χαρίτση στην διάσπαση του Δήμου Λέσβου – Μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ”οριστικοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η διάσπαση του Δήμου Λέσβου με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση να ανακοινώνει σε σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο του την διάσπαση των Δήμων Λέσβου, Κεφαλονιάς, Κέρκυρα και Κοζάνης”.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ”τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς του Υπουργού Εσωτερικών, καθώς θα πρέπει να καμφθούν και κάποιες αντιδράσεις από βουλευτές άλλων περιοχών οι οποίοι ζητούν και εκείνοι να διασπαστούν Δήμοι της εκλογικής τους Περιφέρειας. Σε κάθε περίπτωση η διάσπαση του Δήμου Λέσβου αυτή την ώρα είναι δεδομένη”.

Το δημοσίευμα απο το lesvospost.com έχει ώς εξής 




00 inkefalonia general ad 300X250