Συνεχίζονται μέχρι τέλος του μήνα οι παραγγελείες για τα φασόλια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 08:31

Συνεχίζονται μέχρι τέλος του μήνα οι παραγγελείες για τα φασόλια

Μετά τη μεγάλη επιτυχία από τη διανομή φασολιών και ρυζιού φετινής σοδιάς συνεχίζονται οι παραγγελίες μέχρι 31-10-12 για τα φασόλια γίγαντες Πρεσπών στην τιμή των 4 ευρώ το κιλό σε 3κιλες και 5κιλες συσκευασίες, το αλεύρι σκληρό και μαλακό το οποίο θα διατίθετε σε 10κιλη συσκευασία στην τιμή των 65 λεπτών το κιλό καθώς και πατάτες σε 20κιλες συσκευασίες φετινής σοδιάς όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα στην τιμή των 40 λεπτών το κιλό.


Όσοι είχαν παραγγείλει αλεύρι με την προηγούμενη τιμή των 55 λεπτών το κιλό δεν θα ισχύσουν οι παραγγελίες τους διότι ο αλευροποιός υπαναχώρησε στην συμφωνίας μας με την παραπάνω τιμή και κάναμε νέα συμφωνία με 65 λεπτά το κιλό με άλλο αλευροποιό.
Για δε την πατάτα θα την φέρουμε στο νησί μας εφόσον την βρούμε σε τιμή 40 με 45 λεπτά την οποία και θα σας ανακοινώσουμε πολύ σύντομα.


Για το λόγο αυτό πρέπει να μας ενημερώσετε κάνοντας νέα παραγγελία μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας μας www.eodkef.gr η καλώντας μας στα γνωστά τηλέφωνα που είναι τα παρακάτω
6940619691 (VODAPHONE) 6945906637 (COSMOTE) καθώς και στο σταθερό 2671025848 από τις 8-10 το βράδυ.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε για το αλεύρι ότι είναι υψηλής ποιότητας από επιλογή μαλακών σιταριών Μακεδονίας. Το προϊόν αυτό θα είναι το πρώτο το οποίο θα φέρει στη συσκευασία του την ένδειξη «Χωρίς μεσάζοντες» και παρασκευάζεται από τον κυλινδρόμυλο Κουτσιαρή. Διατίθεται στην τιμή των 0,65€ σε συσκευασίες των 10 κιλών (ελάχιστη ποσότητα).Η ποιότητα του προϊόντος έχει ελεγχθεί από το εργαστήριο Βιοχημείας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και ταυτόχρονα από το χημικό εργαστήριο της AgroLab στη Θεσσαλονίκη και είναι απαλλαγμένο από κάθε είδος φυτοφαρμάκων.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτό το κίνημα που σκοπό έχει να προμηθεύσει φθηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα στηρίζοντας ταυτόχρονα τους Έλληνες παραγωγούς.


Τέλος αν συμφωνείτε με τους στόχους μας ως κίνημα μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλη της εθελοντικής μας ομάδας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής εθελοντών η οποία ανοίγει πατώντας πάνω στο μενού Εθελοντές της ιστοσελίδας μας η επικοινωνώντας τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που ανακοινώσαμε παραπάνω.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ