Απάντηση μελών Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 20:21

Απάντηση μελών Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ

Για δημοσιευμα 

Προχθές αναρτήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ « ανακοίνωση-απάντηση» με την υπογραφή της ΝΕ ΚΙΝΑΛ για ένα δημοσιογραφικό αναπαραγόμενο από τον Αθηναϊκό τύπο δημοσίευμα που ασκούσε κριτική στην πολιτική που έχει ακολουθήσει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και ιδίως η πρόεδρος μας κα Γεννηματά.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της παράταξης μας ότι η ανακοίνωση αυτή δεν χαίρει της αποδοχής μέρους της ΝΕ, ως προς τη φρασεολογία και το ύφος το οποίο διατυπώνεται.

Η διαφορά των στελεχών μας με τα στελέχη όλων των άλλων κομμάτων είναι ότι η ανάπτυξη των πολιτικών μας θέσεων, έχουν ουσία και οι τοποθετήσεις μας είναι αιχμηρές για ό,τι αφορά την κοινωνική και οικονομική διάσταση απόψεων και δεν διατυπώνουμε ακραίες εκφράσεις και λασπολογίες απέναντι στους πολιτικούς μας αντιπάλους. Τέτοιες τακτικές χρησιμοποιούσε ανέκαθεν η δεξιά και όχι η δημοκρατική προοδευτική παράταξη.

Το κόμμα μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές , ευρωεκλογές και βουλευτικές εκλογές, έχει να αντιπαραβάλλει τον ορθό πολιτικό λόγο, το πρόγραμμα του (Σχέδιο ΕΛΛΆΔΑ https://kinimaallagis.gr/schedio-ellada/), τα σοβαρά στελέχη του και τις ηθικές του αξίες απέναντι στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Με εκτίμηση,

 

Αναστάσιος Παπαθεοδωρόπουλος Αν. γραμματέας ΝΕ ΚΙΝΑΛ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Αντώνης Λουβερδής Μέλος ΝΕ ΚΙΝΑΛ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Βίκτωρας Ρουχωτάς Μέλος ΝΕ ΚΙΝΑΛ Κεφαλληνίας & Ιθάκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250