Σπύρος Σακαλής:«Εποικοδομητική και χρήσιμη η συζήτηση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τερενς Κουίκ»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012 17:27

Σπύρος Σακαλής:«Εποικοδομητική και χρήσιμη η συζήτηση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τερενς Κουίκ»

Εποικοδομητική και χρήσιμη πρέπει να χαρακτηρισθεί η συζήτηση μου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Τερενς Κουίκ κατά την πρόσφατη επίσκεψη του με τους κ. Β. Καμπίτση-Πρόεδρο Συντονιστικής Επιτροπής-,κ. Γιώτα Αποστολάτου,Πολιτευτή και την κ.Λία Εγγλέζου στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Η ενημέρωση αφορούσε τα προβλήματα στους χώρους Υγείας του Νησιού γενικά και ιδιαίτερα στα δύο μεγάλα Νοσοκομεία. Η τραγική έλλειψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων ,η προβληματική λειτουργία διαφόρων τμημάτων, η απραξία στην μη λειτουργία του κτιρίου της ΄΄δωρεάς Βεργωτή΄΄-ενώ εχει ολοκληρωθεί-, τα προβλήματα του ΕΚΑΒ, η μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, η μη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας (14 ακίνητα) κ.α αποτέλεσαν τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους έγινε σαφής ενημερωτικός διάλογος. Ο κ. Κουίκ δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα κάνει ότι είναι δυνατόν προς την επίλυση τους, αφού όπως τόνισε αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των ΄΄Ανεξαρτήτων Ελλήνων η υπόθεση ΄΄ΥΓΕΙΑ΄΄ και τον ευχαριστούμε. Εξυπακούεται ότι θεωρείται αυτονόητη η περαιτέρω επικοινωνία.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ στα υπο συγχώνευση Νοσοκομεία
Αργοστολίου –Ληξουρίου (πλήν γιατρών)
Σ.ΣΑΚΑΛΗΣ (Μcs Στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας)




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250