Μικέλης Μαφρέδας: «Πολλά τα προβλήματα της καθημερινότητας στα Σπαρτιά»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 15:16

Μικέλης Μαφρέδας: «Πολλά τα προβλήματα της καθημερινότητας στα Σπαρτιά»

Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 

 O πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών Μικέλης Μαφρέδας, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για τα ζητήματα της καθημερινότητας που αφορούν το χωριό του, αλλά και ευρύτερα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Ο κ. Μαφρέδας, αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα της καθημερινότητας στα Σπαρτιά, τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που πολλές φορές «παγώνουν» τα ζητήματα, αλλά και την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής, που έχει φέρει πολλούς κατοίκους που ζουν στην περιφέρεια του νησιού να διαμαρτύρονται για την εγκατάλειψη της περιοχής τους.

«Πολλές φορές ζητάμε να αλλαχθεί μία λάμπα στο χωριό μας. Την μία υπάρχουν οι λάμπες, αλλά δεν υπάρχουν οι ηλεκτρολόγοι και ο γερανός. Την άλλοι υπάρχουν οι ηλεκτρολόγοι και ο γερανός και δεν υπάρχουν οι λάμπες. Την τριτη υπάρχει ο γερανός και δεν υπάρχουν οι λάμπες και οι ηλεκτρολόγοι. Σπάνια υπάρχουν και τα τρία μαζί» είναι μερικά από τα λόγια του κ. Μαφρέδα.

Ο κ. Μαφρέδας αναφέρθηκε επίσης στο επικείμενο σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς και αν αυτό το γεγονός θα είναι ευνοϊκό για το νησί μας, για τον Κλεισθένη στην αυτοδιοίκηση, αλλά και για τις «ανορθογραφίες» της Δημοτικής Αρχής.

Παρακάτω ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250