Συνάντηση Τέρενς Κουίκ με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεόφιλο Μιχαλάτο και φορείς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 15:50

Συνάντηση Τέρενς Κουίκ με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεόφιλο Μιχαλάτο και φορείς

Σύσκεψη με τους φορείς του επιμελητηρίου είχε σήμερα το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα το πρωί στο νησί μας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Κουίκ, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους βουλευτές στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές (Γιώτα Αποστολάτου, Βασίλη Καμπίτση και Σταύρο Λυκούδη) και πολιτευτές του κινήματος, συναντήθηκε και συνομίλησε για τα προβλήματα του εμπορικού κλάδου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, την Διευθύντρια του Επιμελητηρίου κα Μπέλλα Κοντογιαννάτου, τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου κ. Μιχάλη Μαρκάτο και το μέλος του δ.σ. του επιμελητηρίου κ. Χρήστο Καμπανό. Παρόντες στη σύσκεψη ήταν επίσης και ο διευθυντής και ο πρόεδρος της διαδημοτικής κ. Κώστας Γαλιατσάτος και Αγγελος Γαλάτης.

Ο κ. Κουίκ συνομίλησε για μισή περίπου ώρα και άκουσε τα θέματα και τα προβλήματα σε καίρια ζητήματα του νησιού όπως, τον συντελεστή ΦΠΑ, την εμπορική κίνηση , τον τουρισμό και τα οποία μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε στο βίντεο το τι ειπώθηκε στη σύσκεψη και τις φωτογραφίες από τη συνάντηση

https://www.youtube.com/watch?v=QWXQKuLhx8U