Οξεία απάντηση του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον Σωτήρη Κουρή για τις ανεμογεννήτριες

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 13:20

Οξεία απάντηση του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον Σωτήρη Κουρή για τις ανεμογεννήτριες

«Ξεχάσατε κ. Κουρή ή κάνετε ότι δε θυμάστε;»

Οι ερχόμενες εκλογές του Μαΐου, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν κινητοποιήσει ορισμένα πολιτικά αντανακλαστικά με αποτέλεσμα να έχουμε διάφορες «παραστάσεις» στο δημόσιο λόγο. Καλοδεχούμενες μεν, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε δε!

 Μέσα σε αυτές τις «παραστάσεις» έρχονται να ενταχθούν και οι πρόσφατες παρεμβάσεις του περιφερειακού συμβούλου κ. Σωτήρη Κουρή, ο οποίος με τοξικό κατά γενική ομολογία τρόπο επιτίθεται στη βουλευτή και στην κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

 Όμως για αλήθειες μπορεί να μιλάει αυτός που θυμάται και όχι αυτός που ξεχνάει ή κάνει ότι ξεχνάει... Ποιες είναι όμως αυτές οι αλήθειες; Πότε βγήκαν οι σχετικές αδειοδοτήσεις για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα Κηπούρια; Ποια κυβέρνηση τις ενέκρινε; Ποιο είναι το ψηφισμένο χωροταξικό; Αυτό που ψηφίστηκε επί των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Για να σταματήσουμε όμως με τους στρουθοκαμηλισμούς, να θυμίσουμε ότι η ημερομηνία που εκδόθηκε η περιβαλλοντική άδεια για τις ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια είναι 10/10/2013!!!. Δηλαδή με Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης τον κ. Σωτήρη Κουρή και τη ΝΔ κυβέρνηση!

Αγαπητέ κ. Σωτήρη Κουρή είτε δε θυμάστε, είτε κάνετε ότι δε θυμάστε. Ποιες ήταν οι δικές σας αντιδράσεις και ενέργειες την κρίσιμη εκείνη περίοδο που η συγκεκριμένη επένδυση εξασφάλιζε τις σχετικές αδειοδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις, ως εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχης και στέλεχος της τότε κυβέρνησης της Ν.Δ.; Τα παραπάνω δε σας καθιστούν αλάθητο κριτή των πάντων ούτε δικαιολογούν την πόλωση που φέρνει μαζί του ο πολιτικός σας λόγος. Και επειδή είμαστε λίγους μήνες πριν τις εκλογές να σας θυμίσουμε ότι αυτός που αγνοεί το παρελθόν, βάζει σε κίνδυνο το μέλλον...

Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Δείτε εδώ την τοποθέτηση του Σωτήρη κουρή: Ο Σωτήρης Κουρής για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Κηπούρια




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ