Ε.Α.Σ. : Στα γκισέ τραπεζών οι ντόπιοι δικαιούχοι Βιολογικής Γεωργίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 23:34

Ε.Α.Σ. : Στα γκισέ τραπεζών οι ντόπιοι δικαιούχοι Βιολογικής Γεωργίας

          

O Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι καταβλήθηκε από τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  η προκαταβολή  21,9  εκατομμύρια  ευρώ στους δικαιούχους του Μέτρου 11 «Βιολογικές  Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. 

          Ειδικότερα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 10.378 ενταγμένων Παραγωγών πανελλαδικά στις δράσεις Φυτικής Κατεύθυνσης 11.1.1. και 11.2.1. (Βιολογική Γεωργία) του δεύτερου έτους εφαρμογής 2018, πιστώθηκε η   προκαταβολή του 75% των αιτούμενων ποσών Επιδότησης για απώλεια εισοδήματος ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται δαπάνες παραστατικών πιστοποίησης και εργαστηριακών αναλύσεων.

          Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (https://p2.dikaiomata.gr/Organics16).  Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής, οι ντόπιοι Παραγωγοί δύναται να υποβάλλουν σχετική ένσταση από τη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

          Οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγοί Βιολογικής Γεωργίας, μπορούν  να προσέρχονται για διευκρινήσεις στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ, στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ