Επίσκεψη στο Κ.Δ.Η.Φ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 09:34

Επίσκεψη στο Κ.Δ.Η.Φ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» στο Ληξούρι

Επίσκεψη του Κέντρου Ειδικής Αγωγής και Επαγγελματικής κατάρτισης «Η Μέλισσα» του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Κέρκυρας στο Κ.Δ.Η.Φ. «ΥΠΕΡΙΩΝ».

3η Δεκέμβρη – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018 και από ώρα 11:00 έως 13:00 το Κέντρο Ειδικής Αγωγής και Επαγγελματικής κατάρτισης «Η Μέλισσα» του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Κέρκυρας θα επισκεφθεί το Κ.Δ.Η.Φ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» Ληξουρίου. Θα πραγματοποιηθεί μια εποικοδομητική και πολύ ευχάριστη συνάντηση των Α.μεΑ., των γονέων – κηδεμόνων και του εκπαιδευτικού – επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού και των δύο Κέντρων.

Η συνάντηση θα περιλαμβάνει:

  • Κοινές δραστηριότητες των δύο Κ.Δ.Η.Φ. προκειμένου να επιτευχθεί η γνωριμία, η προσέγγιση, η κοινωνική συνδιαλλαγή των ωφελούμενων Α.μεΑ.

Αντίστοιχα, οι γονείς – κηδεμόνες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα κοινά τους προβλήματα.

Την ίδια μέρα και ώρα 12:00 και με αφορμή την κοινή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μικρή συνέντευξη τύπου ενόψει της 3ης Δεκέμβρη Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπήρια.                                                                                                                                                         Την συνέντευξη θα παραχωρήσουν τα Δ.Σ. των δύο Σωματείων της Κέρκυρας και της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ». Ο Πρόεδρος του Σωματείου της Κέρκυρας κ. Σπύρος Ζουμπουλίδης, που θα είναι μαζί μας, είναι και Γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.). Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα παραχωρηθεί μικρό γεύμα από την Ένωση «ΥΠΕΡΙΩΝ» προς το Κ.Δ.Η.Φ. Κέρκυρας.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,                                                   Η Γενική Γραμματέας   

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                Γερασιμούλα Σταθάτου
                                                     




00 inkefalonia general ad 300X250