Συμμετοχή του Ο.Κ.Α.Π. στην εκδήλωση της Π.Ι.Ν. στην Κέρκυρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 09:18

Συμμετοχή του Ο.Κ.Α.Π. στην εκδήλωση της Π.Ι.Ν. στην Κέρκυρα

«Επενδύουμε στον άνθρωπο: Κοινωνικές δομές και δράσεις του  ΕΣΠΑ στα Ιόνια Νησιά »

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας του Δήμου Κεφαλλονιάς  μέσω του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος του, με την επωνυμία « ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ », συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα: «Επενδύουμε στον άνθρωπο: Κοινωνικές δομές και δράσεις του  ΕΣΠΑ στα Ιόνια Νησιά », που διοργάνωσε η περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ιονίων Νήσων, στα πλαίσια καμπάνιας και ενημέρωσης για τις ευρωπαϊκές πολιτικής συνοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας. Συνολικά είκοσι ( 20) κοινωνικοί φορείς και δομές από την Κέρκυρα, την Λευκάδα, την Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο  συμμετείχαν στην συγκεκριμένη συνάντηση.

Το πρωϊ της ίδιας ημέρας στο Φουαγιέ του θεάτρου πραγματοποιήθηκε έκθεση παρουσίασης  των δράσεων σε περίπτερα ( stand) με έντυπο ,φωτογραφικό υλικό και video των δραστηριοτήτων τους, ενώ το απόγευμα  έγιναν  σύντομες παρουσιάσεις – ομιλίες αναφορικά με τη λειτουργία και τη δράσης της κάθε δομής.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας του  Δήμου Κεφαλλονιάς εκπροσωπήθηκε  από την Κοινωνική Λειτουργό και Υπεύθυνη του έργου    του ΚΗΦΗ κα Ανθή Αρβανιτάκη και την Νοσηλεύτρια και Υπεύθυνη της δομής κα Ευθαλία Στελλάτου, με σύντομη ομιλία  και σχετικό φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις  του ΚΗΦΗ Δ.Ε Πυλάρου του Δήμου Κεφαλλονιάς .

Επίσης,  στην εκδήλωση διαβάστηκε   χαιρετιστήριο μήνυμα  του Προέδρου του Ο.Κ.Α.Π.  κ. Γεράσιμου Παπαναστασάτου .

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ