Αύριο ο Εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 11:14

Αύριο ο Εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κεφαλονιά

Πρόγραμμα

Σας γνωρίζουμε ότι την 21η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη   θα εορταστεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη την χώρα η «Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων».

Κατά τον φετινό εορτασμό ορίζεται:

- Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018.

- Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2018.

Ώρα: 08:15 π.μ.: Έπαρση της Σημαίας

Ώρα:11:00 π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Σισσιωτίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου.

Ώρα: 11:30 π.μ.: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στον κήπο του Νάπιερ, από τις Πολιτικές και  Στρατιωτικές Αρχές, τους εκπροσώπους όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων, τα Πολιτικά Κόμματα και φορείς του Νομού.

 Ώρα:17:10.: Υποστολή της Σημαίας.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν οι πάγιοι αποδέκτες των προγραμμάτων επισήμων εορτών και εκδηλώσεων και οι πολίτες.

Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας και τα της Τάξης η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας. Τα του λιμένος η  κ. Λιμενάρχης Αργοστολίου.

Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Μηνάς Κλαουδάτος υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας. Δηλώσεις για καταθέσεις στεφάνων μέχρι και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στο τηλέφωνο 2671360530-531.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ